,

Steam Punk, Shabby Chic og vår

I “Papirrunden” denne måneden finner vi et herlig kort laget i en blanding av Steam Punk og Shabby Chic stil. Du finner også to flotte vårkort – det ene med flotte, fargerike vårblomster laget av Die Cuts, den andre et mer scenisk kort med motiv fra Hänglar och Wings. 

KOMBINASJON MELLOM STEAM PUNK OG SHABBY CHIC
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Kristina Linina
Anledning: Generell
Stilart: Steam Punk/Shabby Chic
Kommentar: Dette flotte kortet er laget av Kristina fra Sverige og er en herlig kombinasjon mellom Steam Punk og Shabby Chic. Her blandes stilrene elementer som en hvit gipsramme med rustikke tannhjul og urverk. De sarte blomstene blir en skikkelig kontrast mot de industrielle elementene. Et modig og vellykket valg av Kristina med et flott resultat!

SE OGSÅ: STEAM PUNK – CANVAS PUNK

FARGERIKT VÅRKORT MED DIE CUTS
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Mette Dyring
Anledning: Generell
Stilart: Rustic
Kommentar: Dette fargerike og flotte vårkortet har en lekker kontrast mellom herlige blomster mot en slitt trevegg. Jeg liker godt måten Mette har latt blomstene dominere hele forsiden av kortet og kun lagt på en liten tekst ved siden av. Den lille øyenstikkeren på vasen er en flott detalj. 

FARGERIKT VÅRKORT MED DIE CUTS
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Kerstin Abrahamsson
Anledning: Generell
Stilart: Playful
Kommentar: Kerstin har også latt seg inspirere av våren og hun har laget et flott vårkort i grønt. Motivet på kortet er laget med stempler fra Hänglar och Wings. Rundt motivet har Kerstin pyntet med blomster og sommerfugler. Noen av disse er kuttet ut i papir med tekster på, noe som er en artig detalj. 

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Translate »