,

Stilrent, aktuelt og artsy

I denne månedens “Papirrunde” fikk vi inn tre flotte og kreative prosjekter! Disse kortene gir en skikkelig vårstemning – akkurat det vi trenger nå i mars!

STILRENE DÅPSINVITASJONER
Type prosjekt:
Invitasjon
Laget av: Helene Weis-Fogh
Anledning: Dåp
Stilart: Contemporary
Kommentar: Disse stilige dåpsinvitasjonene er laget av Helene i Danmark. Invitasjonene er så flotte samtidig som de ikke er så veldig dyre å lage. Pynten består er for det meste halvperler og die cuts laget av papir og vellum. Prikken over i er den store “E”-en som er et blikkfang på forsiden av konvoluttene. 

SE OGSÅ: VÅRKORT I HERLIGE FARGER

BURSDAGSKORT I AKTUELLE FARGER
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Siv-Kristen Foseid
Anledning: Bursdag
Stilart: Classic
Kommentar: Dette vakre bursdagskortet er laget av Siv-Kristin i Norge. Motivet er fra Mo Manning og heter “Sunflower Baby” og jeg antar at det er fargelagt med Copics. Kortet er enkelt pyntet siden motivet dekker det meste av forsiden på kortet. Det vi finner av pynt er die cuts (sommerfugler) med bling i blått. Et flott bursdagskort med tema og farger som er aktuelle i tiden.

ARTSY PÅSKEKORT
Type prosjekt:
Kort
Laget av: Kerstin Abrahamsson
Anledning: Påske
Stilart: Artsy
Kommentar: Påsken nærmer seg med stormskritt, men det er ennå litt tid til å få laget påskekort om man har lyst til det. Dette flotte påskekortet er laget av Kerstin i Sverige. Kortets motiv er en stor påskelilje som er satt sammen av flere ulike deler. Bak linjen har Kerstin festet en sirkel. Jeg er usikker på om bakgrunnen er håndlaget, men den er uansett veldig flott og gir et spennende uttrykk til kortet. 

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe


Posted

Translate »