,

Trendy, gavmild og spennende vår

Papirrunden - Skandiavia - Skandinavien

I denne månedens “Papirrunde” valgte vi ut tre prosjekter som alle har en ting til felles – de formelig oser av vår og sommer. I tillegg er de trendy, spennende og de innbyr til gavmildhet. Så nå kan våren bare komme!


TRENDY VÅRKORT
Type prosjekt: Binderskort
Laget av: Susanne Halseth
Anledning: Generell
Stilart: Moderne Shabby Chic
Kommentar: Binderskort er i vinden som aldri før og det er ikke så rart. Disse små hendige kortene kan brukes på blomster, flasker og gaver og de er raske å lage. Nedenfor ser du et flott eksemplar laget av Susanne. Det formelig oser vår av dette herlige kortet – både når det gjelder farger og motiv. 


GAVMILD & SOMMERLIG
Type prosjekt: Eske
Laget av: Anna-Lena Nilsson
Anledning: Generell
Stilart: Shabby Chic
Kommentar: Denne flotte esken i duse farger er laget av Anna-Lena. Jeg kan se for meg denne fylt med for eksempel moreller som en liten hilsen til en god venn i sommer. Esken er akkurat passe stor til en liten oppmerksomhet og denne kan fint stå framme på benken – ikke bare i sommer, men også året rundt. Et flott prosjekt, Anna-Lena!


SPENNENDE MIXED MEDIA
Type prosjekt: Klokke
Laget av: Karianne Teig
Anledning: Generell
Stilart: Artsy Vintage
Kommentar: Denne herlige klokken er dekorert av Karianne og er i en stil jeg er fristet å kalle for “Artsy Vintage”. Jeg elsker de sommerlige fargene på klokken – komplementærfargene blått og oransje står så vakkert til hverandre og kombinert med brunt og hvitt blir det bare lekkert! 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter


Posted

Translate »