Inspirasjonsboksen befaler: Alkoholblekk!

Av og til hender det at jeg mister inspirasjonen og trenger et spark bak for å komme i gang. Jeg har derfor laget en inspirasjonsboks med rundt 150 lapper hvor det står ulike kreative oppgaver jeg kan gå i gang med.

Det jeg trekker MÅ jeg lage! Det er ikke noen vei utenom. Det kan være å lage et bursdagskort til en mann, bruke en brayer eller rett og slett lage noe i grått. Siden det har gått en stund siden jeg lagde boksen husker jeg ikke så mye av det som står på lappene. Det er derfor ekstra spennende å trekke en ny oppgave.

Inspirasjonsboksen med rundt 150 utfordringer.
Inspirasjonsboksen med rundt 150 utfordringer.

Denne uka fikk jeg datteren min til å bli med på en liten utfordring og da føles det ekstra forpliktende å gjennomføre. Hun skulle trekke en lapp og det som stod på lappen har vi en uke på oss til å lage.

På lappen hun trakk stod det “Alkoholblekk”, og innen torsdag i neste uke skal vi ha laget et eller annet med alkoholblekk. Det kan være hva som helst, men det må brukes alkoholblekk på prosjektet.

Det vi lager skal vi vise fram her i TPC, og kanskje du har lyst til å hive deg med på utfordringen? Da sender du bilde av det du lager til editor@thepapercrafting.com innen torsdag 20. januar. 

Vi gleder oss!

P.S. Her finner du litt inspirasjon: Alkoholblekk

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More