,

Forårs kortlavning

Foråret er landet, og hvad symboliserer foråret bedre end vintergækker. De pibler frem af jorden i haver og skove og varsler sommerens komme og med den lysere og varmere tider. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Forår / påske
Teknikker brukt: Die-cutting / lag-på-lag
Hovedfarge: Hvid / grøn / sand
Pynt/dekor: Enamel dots / vellum blomster
Medium som er brukt: Linnen karton / glimmer mosgummi / dies / Nuvo Drops / Distress Ink Vintage Photo
Utstyr som er brukt: Big Shot / skæremaskine / vintergæk dies fra Nellie Snellen By Lene / ramme-, blomster- og basis dies fra Happymade.dk / mønsterpapir fra By Lene / Enamel Dots fra Happymade.dk


Jeg har valgt denne gang at lave et forårskort uden tekst, sådan at det kan bruges uden anledning som f.eks. påske men blot kan sendes som en kærlig forårshilsen.
 
 
Det færdige kort måler 12 x 19 cm.

Den indvendige hvide ramme med de smukke vintergækker er en die fra Nellie Snellen (design af danske Lene Nielsen). Motivet er 1 die, dvs. den skærer hele motivet ud på én gang.

For at få flere farver på til blomsterstængler og løg, har jeg standset figuren ud 3 gange: 1 til basen i hvid, 1 i grøn og 1 i sandfarvet karton.

Jeg har derefter klippet de grønne blomsterstængler og de sandfarvede løg ud og limet dem ovenpå den hvide base. Løgene har jeg sværtet i kanterne med Distress Ink Vintage Photo for at give det lidt ekstra dimension.

Jeg har standset et ekstra motiv ud i hvid mosgummi og har limet dette på mit færdige motiv for at løfte billedet. Herefter har jeg standset forskellige rammer ud (rammer og vellumblomster er fra Happymade.dk) og har limet det hele på en hvid kartonbase. Mønsterpapiret er fra danske By Lenes nyeste påskeserie.

Den ovale ramme er sat på den sandfarvede baggrund med 3D-skumtape – igen for at skabe dimension på mit kort. 

Til sidst har jeg pyntet mit kort med klare enamel dots og vellum blomster. Blomstermidterne har fået en lille klar dråbe Nuvo Drop.

Der er masser af muligheder for at lave et fint forårskort med de dies, man nu har på lager. Med en blomsterdie, rammedies og lidt pynt er det hurtigt og let at lave et forårsfrisk kort ved hjælp af smukt mønsterpapir, blomsterdies og rammedies.

Jeg håber, du har kunnet bruge min inspiration.

Tak fordi du læste med.

Mange kreative hilsner,

Tina

 


Posted

Translate »