Inspirerende artikler

- Advertisement -

Scrappeintervju

Scrappeprosjektet

Inspiration Inspirasjon Papirhobby
Link: Kortlavere og scrappere Danmark

 

Link: Kortlagere og scrappere Norge

 

Link: Kortmakere og scrappare Sverige

 

Link: Style - Stilart

 

Link: Event Gallery - Arrangementsgalleri

 

Link: Theme Gallery - Temagalleri

 

Link: Presentations - Presentasjoner

 

Alt om papirhobby - papperspyssel

LITT AV HVERT

De som holder på med papirhobby henter inspirasjon fra flere steder. Mange henter det fra andre som har samme hobby, andre henter det fra ting rundt seg i hverdagen. Hva som inspirerer en kan variere mye – fra person til person, men også fra dag til dag. 

Her finner du link til papirbloggere i Skandinavia. Noen blogger på egne nettsider, andre har egne sider på sosiale media som Facebook og Instagram. En del skandinaviske papirkunstnere har også egne You Tube-kanaler. 

Stilarter i papirhobby er et spennende tema og i TPC Magazine opererer vi med 21 ulike stilarter. Du kan lese mer om disse og se galleri med eksempler hentet fra TPC Magazine dersom du trykker på linken “Stilarter” på denne siden. 

I TPC Magazine har vi for tiden fire årlige arrangement. Det starter med kåring av “Årets prosjekt” i februar etterfulgt av Scrapbookingdagen i mai. I oktober markerer vi World Cardmaking Day og i desember har vi TPCs egen julekalender. Vi har laget egne arrangementsgalleri for papirprosjekter som er laget i forbindelse med disse arrangementene. 

Papirprosjektene vi lager følger ofte egne tema. De kan være motiverende, feminine eller geometriske. De kan også være inspirert av det maritime, av eventyr eller av Skandinavia. Vi har sortert papirprosjekter etter tema og du finner også link til våre tema-galleri på denne siden. 

Sist, men ikke minst har vi samlet presentasjoner av papirkunstnere vi har intervjuet opp gjennom årene på egne sider under linken “Presentasjoner“. 

Featured photo “”Inspiration to Paper Craft- Inspirasjon til papirhobby”: Pia Krogh Larsen

Temagalleri

Når man sitter og skal lage et kort, en layout eller et annet papirprosjekt kan det være greit å følge et tema. Dersom kortet skal være til en sjømann, layouten viser et bryllup og gaveesken er til et lite barn kan aktuelle tema være maritimt, romantisk og eventyr. 

I temagalleriene viser vi bare tema som vi allerede har papirprosjekter fra. Dersom du har tanker om andre tema som vi kunne ha hatt med kan du tipse oss om det på e-post: editor@thepapercrafting.com

- Advertisement -

Translate »