- Advertisement -

INSPIRASJON

De som holder på med papirhobby henter inspirasjon fra flere steder. Mange henter det fra andre som har samme hobby, enten ved å møte de fysisk eller digitalt gjennom nettsider som blogger, Facebook-grupper og lignende. 

I høyre sidefelt finner du link til siden “Skandinaviske papirkunstnere”. På den siden vil du finne bloggfeed, Instagramfeed og linker til skandinaviske papirblogger, Facebook-sider, Instagramkontoer og You Tube-kanaler. Du vil også finne link til inspirerende artikler fra The Paper Crafting, til artikkelserien “Nordstjernen” hvor vi presenterer skandinaviske papirkunstnere samt til serien “Nordlyset” som viser en skandinavisk papirprosjekt hver onsdag. 

Stilarter i papirhobby er et spennende tema og i The Paper Crafting opererer vi med 21 ulike stilarter. Du kan lese mer om disse og se galleri med eksempler hentet fra The Paper Crafting dersom du trykker på linken til venstre. 

Nedenfor finner du bilder med link til en serie artikler som heter “Skandinaviske stemninger”. I disse artiklene finner du inspirasjon for hver måned både gjennom stemningsbilder, fargekart og ulike fakta om de forskjellige månedene. 

INSPIRERENDE ARTIKLER FRA THE PAPER CRAFTING

Featured foto: Pia Krogh Larsen
Publisert med tillatelse