Egg hører påsken til, både som del av eggjakt, men også på frokostbordet og i påskedekorasjoner. 


Bildegalleri: Påskeegg – Easter Eggs


Påskeegg

Det vakre påskeegget du ser nedenfor er dekorert av Betina i TPCs redaksjon og ble første gang publisert i TPC Magazine 11. april 2019 i artikkelen “Tilbehør til påskebordet”

Betina dekorerer påskeegg som hun først bruker som borddekorasjon i påsken. Når middagsgjestene forlater får de med seg påskeeggene fulle av godteri. 

Betinas vakre påskeegg er dekorert på en spennende måte. Her finner du flotte vårblomster i kombinasjon med pynt som vi gjerne forbinder med Steam Punk og mer rustikke prosjekter. Kombinasjonen er effektfull og overraskende og gir en lyst til å kikke nærmere på egget. 

Glitter æg

En litt annen variant av påskeegg finner vi på bildet nedenfor. Disse eggene er dekorert av Gitte i Danmark og ble vist fram første gang i artikkelen “Glitter æg”

Gitte har brukt embossingpulver og glitter for å dekorere helt vanlige hønseegg og resultatet er så flott! Gitte har her valgt å legge eggene i en vanlig liten pappeske som hun har knyttet en blonde rundt. 

Du finner flere ideer til dekorasjon av påskeegg i bildegalleriet her: Påskeegg – Easter Eggs

Tutorial: Gjenbruk av egg


Bildegalleri: Påskeegg – Easter Eggs


 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More