Påskedekorasjoner kan være bordpynt, veggpynt, vinduspynt og så videre. Opp gjennom årene har vi vist fram både esker, vinduspynt og flotte veggdekorasjoner i TPC Magazine. 


Bildegalleri: Påskedekorationer – Easter Decorations


Påskeeske

Som med påskekort lages ofte påskepynt i fargene gult, grønt og lilla. Men det er ingen regel uten unntak og nedenfor finner du en flott påskeeske laget i rosa! Påskesken er laget av Sofia som var en av de første skribentene i magasinet. Sofia laget denne vakre esken med utgangspunkt i et kit fra den norske butikken Scrapomania. 

Esken kan gjerne være en erstatning for de mer tradisjonelle påskeeggene og man kan for eksempel fylle denne med konfekt og gi bort i vertinne-gave. Selvom esken er laget i den utradisjonelle påskefargen rosa er den til gjengjeld pyntet med blant annet egg og fjær. Valget av pynt, sammen med teksten “Glad påsk” levner ingen tvil om hvilken anledning esken skal brukes i. 

Påskedekorasjoner

Påskedekorasjonene nedenfor er laget av Mette Janni og ble først vist fram i TPC Magazine i artikkelen: “Påske dekoration af gamle dåser” våren 2020. Mette laget blomsterpottene av gamle hermetikkbokser, mens blomstene er laget av papir. I tillegg til de vakre blomstene har Mette også brukt vanlige hønseegg i dekorasjonene.

Du finner flere ideer til dine påskedekorasjoner i vårt bildegalleri her: Påskedekorationer – Easter Decorations

PÅSKE DEKORATION AF GAMLE DÅSER - TUTORIAL


Bildegalleri: Påskedekorationer – Easter Decorations


 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More