Påskekort


Det er ikke så vanlig å lage og sende påskekort her i Skandinavia, men personlig synes jeg at påske- og vårkort er blant de vakreste kortene man kan lage. 


Bildegalleri: Påskekort – Påskkort – Easter Cards


Opp gjennom årene har vi vært så heldige at vi har fått lov til å vise fram mange flotte påskekort i magasinet og du finner et eget bildegalleri med alle kortene her: Påskekort – Påskkort – Easter Cards

Påskekort lages som oftest i fargene gult, grønt, hvitt, brunt og noen ganger med innslag av lilla. Motivet på kortene kan variere, men det er ganske vanlig å finne kyllinger, hare, egg og påskeliljer som motiv på kortene. En fellesnevner er “Nytt liv” – som et symbol på Jesus oppstandelse.

 

Påskekort i CAS-stil

Det vakre påskekortet nedenfor er laget av Thordis som var skribent i TPC Magazine for en tid siden. Thordis vakre påskekort er laget i en ren og enkel stil (CAS). Motivet er en nydelig påskelilje som er stemplet – først på bakgrunnspapiret – så på papiret som danner forgrunnen på kortet. 

Thordis har benyttet seg av Faux Stitching (falsk søm) for å ramme inn rektanglene. Det gir en kjempefin effekt og gjør motivet mer spennende. Thordis har også valgt 3D-puter for å bygge opp under panelene på kortet. Teksten består av die cuts (“Sending”) og av stempling (“XOXO”). 

 

Påskekort i Shabby Chic-stil

Giadas kort er et shakerkort som vi først publiserte i artikkelserien “Ut i verden” i mai 2014. Dette kortet er ikke laget spesielt til påske, men passer veldig godt til denne høytiden likevel. 

Først og fremst passer dette kortet til påske på grunn av fargesammensetningen – gult, grønt og hvitt. I tillegg er det en egen vårstemning i kortet i form av roser, sommerfugl og påskeliljer. 

Giadas vakre kort er laget i Shabby Chic-stil og skiller seg derfor ganske mye fra Thordis sitt mer stilistiske påskekort. Dette viser at man godt kan lage påskekort selv om man bruker ulike stilarter i kortlagingen.Bildegalleri: Påskekort – Påskkort – Easter Cards


 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More