INSPIRATION TIL ET TAKKE-KORT

0 1,200

Man kan sige at efteråret har ramt os lige pludselig her i DK.  Det blæser og det er blevet så koldt, og nu bliver der snakket om, at vi også skal have regn. En af mine favoriter ting ved efteråret er farverne på træer og buske, og ikke mindst at gå tur i skoven og finde alt mulig slags natur materieler til dekorationer. Så i dag vil jeg vise jer et enkelt takke-kort med inspiration fra de flotte efterårs farver.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Thanksgiving
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Oval skjæring, stempling, Die Cutting
Pynt/dekor: Die Cuts
Hovedfarge: Creme

Materieler for dette kort:

  • Kraft karton
  • Stempel: Simon Says Stamp – Hand lettered wishes
  • Dies: Spellbinder – Labels Eighteen og Paper Smooches – Large Leaves
  • Sværte: Versafine Onyx Black, Distress Inks – Victorian Velvet, Fired Brick, Dusty Concord. Seedless Preserve, Weathered Wood og Broken China
  • Glue dots, Lim penne
  • Guld folie
  • Palietter: Pretty Pink Posh – Sparkling Clear
  • Uld snor

TDØ_dsc_0103

Til at starte med, die cuttede jeg alle bladene ud af hvidt karton, hvor jeg brugte ink blending tool til at blende distress inkene på alle bladene, med en lys og så lidt mørkere farve til at give bladene mere interesse. Derefter kom jeg vand dråber på, og tørrede overskuende vand af med køkken rulle. Jeg brugte en lim penne til at sætte nogle enkelte dråber hist og pist på bladene, og lad det tørre helt. Jeg fandt et lille rest af guld folie, hvor jeg kom ovenpå det tørre lim, til at give bladene lidt mere charme.

Dernæst die cuttede jeg åbningen i mit kort panel, og stemplede derefter min hilsen på selve kort basen. Jeg brugte 3D tape bag på mit kortpanel, og limede det på min kort base. Jeg gav bladene lidt demension med at rulle bladene rundt om en blyant, og derefter limede bladene ned på kort panelet. Til sidst pyntede jeg med lidt palietter, og brugte tråd til at binde en lille sløjfe.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA