, ,

Invitasjoner til bryllupsfest – 3D pop-up kort

Fest er ikke så lett å få til i disse dager. Det er restriksjoner og smittevernshensyn. I fjor giftet jeg meg, men det var også da restriksjoner på selskap. I fjor hadde vi helt nær familie med oss, da vi ikke kunne ha stor fest. Festen var utsatt til i år, men det er enda ikke mulig å samle så veldig mange, så da har vi kun invitert noen få til en liten vennefest. Jeg fikk beskjed om å holde invitasjonen enkel. Men er det noe som heter enkelt og samtidig skikkelig gjennomført?

Siden butikker er stengt, er disse laget av litt av skrappestasjet jeg har hatt liggende, samt bilder fra bryllupet i fjor.

Invitasjon er og selve kortet er kuttet med Silhouette. Champagneglassene er dies, som er kommet med et scrappeblad en gang i tiden. Svirlen i grått og bladdiesene er laget med gamle dies (tror de er Marianne dies). Blomstene er gamle blomster fra Wild Orchid Craft. Bakgrunnen her er laget med 3D embossingfolder fra Tim Holtz. Den har fått sølvkant rundt selg.

Inne i kortet er det laget plass til skrivefelt. Her er teksten i innbydelsene skrevet ut fra pc. På bildet her er kun plassen til skrivefeltet vist. Mønsterarkene som er brukt her er resteark. Mye av arkene er gamle ark fra ulike kolleksjoer fra Kaisercraft.

Det runde bildet er fra en tidligere layout.

Kortet er et pop- up ramme kort og her kommer masse bryllupsbilder fram.

Pop – up delen ligger inne i kortet, bak skrivedelen.

Kortet brettes sammen og blir helt flatt.

Tutorialen til kortet kan du finne her:

 

Håper dette inspirerte. Scrappehilsen fra Kirsten


Posted

Translate »