, ,

Jaktkort

Jeg har funnet frem Hollis stempelet mitt og laget et kort en til jeger som fyller 60 år. I den anledning måtte jeg også finne frem Promarker tusjene. Jubilanten er ivrig harejeger, ønsket derfor å få frem det.

Jeg har brettet til et 15x15cm kort, men jeg har skåret bort halvparten av forsiden på kortet. Stanset ut gjerde som jeg limte på i overkant oppå mønsterarket.
Hollis, fuglene og harepusen er fargelagt med Promarkes. Stanset ut gress som jeg har limt nederst. I tillegg til ulike trær. En søt liten harepus i gresset. Gjerde er svertet med litt brun farge. En liten fugl er festet på gjerde. Limte “levende øyne” på kikkerten.

Hollis stempelet består av to deler, forside og bakside. Jeg har fargelagt begge to, limt sammen motivene slik at ryggen syntes når kortet åpnes. Stemplet en tekst på nedre del av kortet.

Inni kortet har jeg funnet designerark med himmel og skog som mønster. Det er ikke samme ark, jeg har delt de opp. Stanset ut noen skyer, gress og trær, klippet ut en ballong og limt på en fugl.

Ønsker deg en fin helg.7

Translate »