Janes praktiske karusell

På mitt skrivebord har jeg en kjedelig penneholder i hvit plast. Den skulle jeg mer enn gjerne ha byttet ut med Janes nydelige karusell. Den er romslig, praktisk og ikke minst et flott blikkfang. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Jane laget karusellen. 


Type prosjekt: Karusell/3D
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Bretting
Hovedfarge: Blått


14570413_10210402785772146_7946240407203524020_n

Beskrivelse av prosjektet?
Hexagon karrusel til opbevaring.

Hvordan er prosjektet laget?
6 hexagon i 3x 3 1/2 inc og en i 3×4 inc alle lavet af chipboard, limet på 12×12 i basig pap. Da jeg har valgt det skønne Maja papir nordlys i blåt roser har jag givet alle flader distress ink i blå, limet alle sammen og limet på en tynd masonit plade skåret efter modellen, hvor der er sat en væg ophæng 360 rotation til Ipad tilpasset til bunden.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Vil tænke at har man alle matrialer hjemme så kan den laves på en weekend.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Ideen til min karrusel opstod en eftermiddag hvor jeg helertiden måtte række ud ud efter mine ting, på bordet har jeg en hexagon til opbevaring, så deraf iden om en hexagon karrusel , så der var ikke langt fra tanke til projekt.


The Paper Crafting takker Jane for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte prosjekt i The Paper Crafting.

Foto: Jane
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »