JENTE MED BLOMSTER I 2008 OG I 2014

1 810

Det er seks års forskjell mellom disse to kortene som begge er laget av Anne Lise i Norge. Vi ser tydelig at det første kortet som er laget i 2008 er noe enklere i stilen enn kortet fra 2014. 

I 2008 lagde Anne Lise dette Magnolia-kortet, og mange som allerede da hadde kommet i gang med kortlaging vil nok nikke gjenkjennende til “Baby Tilda”, blomstene og benken fra den populære svenske stempelprodusenten.

baby_tilda

Seks år senere, i 2014, lage Anne Lise det flotte kortet du ser nedenfor. Motivet på kortet er fremdeles av ei jente og blomster, men der stopper likheten med kortet fra 2008. Sømmene er der, men nå er de sydd istedenfor tegnet. Fargeleggingen har fått mer dybde og skyggelegging, og design og dekorering har utviklet seg i løpet av disse seks årene.

kort08
The Paper Crafting takker for at vi fikk lov å vise fram et av Anne Lises første kort og det foreløpig siste, og dersom du har lyst å besøke Anne Lise finner du hennes blogg her: Mine Prosjekter

Dersom du har lyst å vise fram et av dine første papirprosjekter og hvordan du har utviklet deg på den tiden som har gått fra du startet, er du velkommen til å sende en e-post med bilder til: editor@thepapercrafting.com

Foto: Anne Lise Johannessen
Publisert med tillatelse

 

 

1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Helt fantastisk. Elsker og se hvordan man utvikler seg. Håper mange flere sender inn. For dette er gøy 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA