NORDSTJERNEN: JOHANNA FRA SVERIGE

1 1,411

Johanna Westin startet med scrapbooking høsten 2004 etter anbefaling fra sin lege. Papirhobbyen er terapi for Johanna og den gjør at hun får en pause fra hverdagsstresset. Johanna lar seg gjerne inspirere av farger når hun lager kort og andre papirprosjekter og resultatet er ofte romantiske kort i vintagestil, selvom det hender at hun også lager kort som er “Clean and Simple”. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med Johanna og hennes nydelige kort.

JohannaHva er ditt navn?
Jag heter Johanna Westin men kallar mig Pojjo på nätet.

Hvor bor du?
Jag bor i en liten by i norra Sverige som heter Kåge, den ligger 1 mil norr om Skellefteå.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min blogg hittar du här ,  Pojjos

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag gör mest kort, men jag altrar även saker och någon enstaka Lo.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började på hösten 2004.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jag blev sjuk och min läkare rekommenderade att jag skaffade mig en stillsam hobby som tex Scrapbooking och på den vägen är det. *ler* Denna hobby har verkligen blivit som terapi, där jag får gå undan från vardagsstressen och skapa kort i fred. Men de har också fått mig att lära känna så otroligt många härliga och kreativa människor.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jag blir ofta inspirerad av färger, jag gillar dova lite gammeldags, slitna papper och färger. Så mina kort har oftast en vintage känsla över sig men jag gillar också att ha en romantisk känsla på korten. Så jag har ofta mycket blommor, fjärilar och andra vackra dekorationer på dom men ibland händer det att jag gör något kort Clean and simple. En av mina favorit färger just nu är turkos och rosa.

babyA

boj girlA rosa2A
renA

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Några timmar i veckan blir det nog *ler*

 Hvordan er din scrappeplass?
Jag har ett eget rum till alla mina scrapsaker, det är nog bäst för det blir ofta kaos när jag skapar.. det ligger saker överallt *ler*

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Just nu inspireras jag mycket av Norska och Polska scrappare. Men det finns så otroligt många duktiga och kreativa människor runt om i hela världen.

Foto: Johanna Westin
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Herlige kort, og hyggelig og lese mer om deg. Tror jeg liker denne legen altså 😉 Flere leger burde nok lære seg og skrive “resept” på samme måte 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More