,

Jonnas “Black and White”-kort

Jonna fra Danmark har laget et flott kort i sort og hvitt med et spennende design. Både den hjemmelagde bakgrunnen og skyggestemplingen fascinerer meg og jeg synes det er godt gjort å lage et så dekorativt kort i kun sort og hvitt. Jonna har også embosset rundt motivet og nedenfor kan du lese mer om hvordan hun gikk fram for å lage kortet. 

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Bursdag
  • Stilart: Clean and Simple
  • Teknikker brukt: Stempling, Blending
  • Hovedfarge: Sort

SE OGSÅ: ATT UTGÅ FRÅN ETT FOTO I KORTSKAPANDET

Kortet er 10,5 x 15 cm, den sorte baggrund er 10 x 14,5 cm og det sværtede karton med motiv er Bazzill coconut swirl karton skåret i 9,5 x 14 cm.

Har anvendt stamping mask paper til at lave cirklen på coconut swirl karton, har brugt en Die Namic cirkel die str. 5,5 cm i diameter. Tap’er den fast og sværter henover cirklen. Fjerner cirklen når hele kortet er sværtet.

Sværter med Black Soot Distress Ink fra Tim Holtz.

Når jeg laver bakkerne river jeg et stykke papir, placerer det på den nederste del af kortet hvor jeg vil have de ønskede antal bakker. Sværter let hen over papiret oppefra og ned.

Flytter papiret og laver flere bakker.

Har anvendt stempler fra Lavinia Stamps.

Til sidst har jeg som drys anvendt Stampendous embossing power. Dette varmes med heat gun nedefra, altså fra bagsiden af kortet.

Det har taget mig ca 25 minutter at lave kortet og jeg blev inspireret af billeder jeg havde set på Kort og Scrap inspiration (gruppe på Facebook, red.anm.), dog var kortet lavet med træer men faldt for det sorte nostalgiske udtryk.


Posted

Translate »