,

Jorunns herlige Art Journal-side

Jorunn lager noen av de flotteste Art Journal-sidene jeg vet om. Siden vi viser fram i TPC i dag er intet unntak. Her er det motiverende ord, livlige farger og herlige detaljer i en artsy stil!

  • Type prosjekt: Art Journal
  • Anledning: Livesending på Boblende Kreativitet
  • Stilart: Mixed Media
  • Teknikker brukt: Fingermaling
  • Pynt/dekor: Stempel, Stensiler, paljetter, die cut og ord.
  • Hovedfarge: Gul, orange, rød og grønn
  • Medium som er brukt: Gesso, maling og gel matt medium
  • Utstyr som er brukt: Stensil og svamp
  • Evt. andre opplysninger: Tusen takk for at dere hadde lyst til å vise frem denne Art Journal.

Beskrivelse av prosjektet?
En Art Journaling laget på kraft papir.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg starter alltid mine Art Journaling med på å påføre Gesso, så lenge jeg ikke lager det på akvarell papir. Etterpå startet jeg med det første laget, det er ikke sikkert at første laget er fult så synlig til slutt, men det får deg i gang. Her fikk jeg noen utgangspunkt jeg ville fortsette på, jeg påførte maling rundt washien og tissue papiret som var første laget. For at overgangen mellom papiret og malingen skulle bli fine, gikk jeg inn med en stensil oppå.

SE OGSÅ: SART SCENE, ART JOURNAL-PENNER OG LEKENT DRAGEKORT

Så startet jeg med fineliningen med Posca tusj og da fremhever jeg noe av stensil trykket, festet en blomst med 3D tape og stiftemaskin. Jeg bruker ofte stiftemaskin for å få litt røffere uttrykk. Det siste jeg påførte denne Art Journal er ord og et par diecut.

Størrelse på prosjektet?
Dette er ark fra den ene Art Journal boka til Studio Light Jeanine 6×6 inch

Hva slags materialer er brukt?
Washi Tape fra 49 and marked, Dina Wakley tissue paper, Dina Wakley maling, stensil fra Aall and create, ord fra Studio Light og Posca tusj.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg lager alltid flere prosjekt samtidig, men akkurat denne tok 2 timer og er fra en Livesending.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg er akkurat kommet tilbake til det kreative etter et år med masse helse utfordringer, som gjorde at jeg tvilte på at jeg ville klare å finne mojjoen min igjen. Så da jeg lagde denne på min første livesending igjen, hvor jeg ble møtt med så mye kjærlighet og oppmuntring, da ble denne aj skapt av den stemningen.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jeg er å finne på min Youtube kanal: Jorunn Langås Andreassen
Instagram: Jorunns fristed
Og Facebook siden min Jorunn Andreassen

Translate »