,

Journal Junkie

Jeg har skrevet det før, jeg er virkelig en journal junkie, jeg elsker journals og kan jeg lave dem selv, er det som at være i den 7. himmel når jeg står med en færdig journal i hånden. Så hvorfor ikke lave en?


Type projekt: Journal
Stilart: Romatisk, vintage
Teknikker brugt: sy, indbinding
Hovedfarve: brune, mørk rosa
Medium: tea dyeing, fabric glue
Redskaber: symaskine, Scoreboard, printer, stof, linial, syl, box knife, nåle, saks, skæremaskine


Skal min kreative mojo kick startes så enten jeg leger jeg med de materialer jeg har, eller jeg laver mig en journal til samlingen.
 

Efter  en lang sygdomsperiode hvor jeg ikke har kunne lave ret meget, måtte jeg skabe et eller andet og det blev inspirationen til denne journal.

Mange af mine journals er med stof cover, indvendig og udvendig, så det første jeg gør er altid at udvælge mig noget stof, og så tager min journal form ud fra det. Ud fra stoffet vælger jeg så trim, bånd, papir osv jeg vil bruge i og på min journal.

Mit tag her på forsiden fungere som stedet hvor man kan skrive ens titel, eller hvad man nu ønsker.

Der er brugt genbrugs pap hvilket jeg også gør i alle mine journals. Hjørnerne har jeg forstærket med metal som det ses ovenfor. Jeg er virkelig glad for hvordan mit cover endte med at se ud og nu kan jeg næsten ikke få mig selv til at bruge den.

Siderne er lavet af tea dyed papir, gavepapir og gamle mønstre ark. Jeg har brugt mange klistermærker af sommerfugle og natur, på nogen sider har jeg brugt washi tape og tea dyed doilies som jeg så har sikret ekstra ved at sy dem pas på siderne.

Til sidst syede jeg mine signatures fast til mit cover med metallic broderitråd, som matcher den sytråd jeg har brugt på mine sider og til at sy mit cover sammen med.

Nu skal jeg så blot overtale mig selv til at bruge den.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.


Posted

Translate »