JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

0 1,081

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort insekt i fokus i tankerne, og de stempler jeg har i forvejen er for små, og de er heller ikke lige det jeg havde tænkt på. Derfor tegnede og snittede jeg et stempel med det som jeg ønskede.

Type projekt: Art Journaling og DIY stempel
Stilart: Steampunk, distressed og mixed media
Teknikker brugt: Journaling, lag på lag, farvelægning, distressing, dekorering, stempling og scrapping
Pynt/decor: Stjenebrads og Finnabair mechanicals fra Prima, papir fra 8 x 8 seasonal og Kraft-core fra TH, ostelærred, gammel bogside, hæfteklammer og rød tråd
Hovedfarve: Distress ink Old Paper, Walnut Stain, Barn Door, Picket Fence, Rusty Paper fra Viva Decor, Archival Ink Jet Black og sort Sharpie pen
Medium: Hobbylim fra Panduro
Udstyr som er brugt: Sort Dylusions 8 x 8 journal, Softcut Carving Block 15 x 20 cm fra Stelling, Mini Stencil nr. 52 fra TH, MISTI, linoliumsknive, stramajnål, kvistkarton, spritzer, datostempel fra Pepples, text stencil fra TCW, kantdistresser og sort blyant xxb fra Kimberly

Først tegnede jeg en skitse af insektet på deli paper – en fantasisommerfugl. Så tegnede jeg den igen med sort Sharpie pen på deli paper, men kun halvdelen og kopierede den over på den anden halvdel, så sommerfuglen blev hel.

Sommerfuglen overførte jeg på et carving medium – en plade på 20 x 15 x 0,3 cm.

Her er sommerfuglen i snitteprocessen og det første prøvetryk. Som noget nyt har jeg fritskåret motivet, og det gik godt.

Til baggrunden har jeg valgt gråt kvistkarton, og dekoreret med steampunk stencil brugt 2 gange. Første gang retvendt med distress ink spritzet med vand og trykt, derefter vendt og duppet med distress ink og så motiverne passer sammen.

Her er den færdige journalside. Sommerfuglen er trykt på ostelærred med min MISTI og sat på baggrunden. På journalsiden har jeg brugt en stencil med skrift og stemplet datoen.

Jeg hyggede mig med at lave ekstra lag med scrappapirer, og pyntede med et par korssting.

Her nogle detaljebilleder.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA