, ,

Votter som gavelapper

I år har jeg laget gavelapper formet som votter, rustikke og litt rufsete. Jeg la en liten plan for tre år siden om jeg skulle lage noen spesielle gavelapper hvert år. I år ble det votter laget ut av strie. Blir fint å dekorere julegavene med disse.

Jeg tegnet opp en vott som jeg har brukt som mal her. Deretter har jeg klippet ut to stykker i strie som jeg har limt sammen i kantene. Pass på at det er åpning i toppen.


Type prosjekt: Jul, gavelapper
Pynt/dekor: Eyelets, bjeller, hug snug, blonder, bånd, bling, die-cut, granbar, bær, akrylpynt, charms, halvperler, trepynt, musegummi, hvit gesso


Som nevnt over, vottene er limt i kantene rundt med åpning i toppen. Jeg har brukt tråd og dratt votten sammen der hvor jeg har festet båndet. På denne votten heg har malt på en snøkrystall med hvit gesso. Pyntet med kunstig granbar, kongler og bær i åpningen. Vimpler med julehilsen og plass for å skrive selv på den andre. Til slutt sprutet jeg litt hvit gesso over.

Denne votten har fått en snøkrystallknapp som pynt med snurret tråd. Her har jeg brukt en blondekant sammen med hug snug båndet. Julenisse charms sammen med vimplene. Akryl hjerte i bling og granbar med bær i åpningen. Splæsjet med hvit gesso helt til slutt.

Her har jeg stanset ut en hvit snøkrystall i mosegummi med glitter. Pyntet med blonde hvite bær, noe plastpynt jeg hadde liggene og en bjelle sammen med vimplene.

På denne votten har jeg stanset ut en snøkrystall i hvit mosegummi med glitter. Hatt litt hvit gesso rundt kantene og splæsjet over til slutt. Hug snug rundt som jeg har festet bjelle og vimpler til. Litt gammel granbar pynt fra krydderbindingstiden sammen med røde bær og gull detaljer.

Denne har fått rød hugsnug med sølv bjelle sammen med vimplene. Kjøpt snøkrystall med en perle i midten. Litt hvit gesso rundt kanten her og. Granbar med bær i åpningen.

Grønn hug snug med røde bjeller og vimpler her. En kjøpt snøkrystall, granbar med bær i åpningen. Her har jeg valgt å ikke bruke noe gesso. En “ren” vott.

En litt mislykket malt snøkrystall, den fløt litt ut. Men det er hjemmelaget. Her har jeg brukt hvit blonde og rosebånd sammen med en sløyfe og hvit snøkrystall pyntet med bling. Åpningen er pyntet med granbar, kvist, hvite bær og annen trepynt. Splæsjet med hvit gesso over.

Et samlebilde med fire av de. Har valg forskjellige farger, pynt og utførelse. Størrelsen er lik på alle og jeg har valgt likt på alle med tanke på vimplene. Jeg fikk brukt opp noen eyelets her.

Gleder meg til å feste disse på julegavene. Gavene blir plutselig veldig mye mer personlig når man legger litt ekstra flid i gavelappene.

Håper du ble inspirert til å lage dine egne gavelapper. Bruk det du har, her kan du bruke papir, filt, stoff eller strie.

I 2019 laget jeg  Skøyter
I 2018 laget jeg Rustikke ski
Ønsker du mer inspirasjon til gavelapper eller andre juleprosjekter finner du det her
Trenger du mer inspirasjon til dekorering med naturprodukter finner du det her, TRE dekorasjoner, Kvist

Dette var mitt siste innlegg i år. Tusen takk for at du følger oss, inspirerer og deler. Ønsker deg en fin adventstid, ta vare på deg selv og dine. God Jul.
Gunn – GunnsPapirpyssel


Posted

Translate »