Kortlavning: Jule hygge – Julekort

Så blev det den sidste dag i november, og så kan vi godt jule hygge. Jeg har mixet lækkert designpapir med diecuts. Der er de traditionelle jule farver, men der er også brugt blåt.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: die cutting
Pynt/dekor: små metal kugler
Hovedfarge: Blå
Medium som er brukt: Distress oxide
Utstyr som er brukt: Big shot/ udstanser
Evt. andre opplysninger: Kortet er lavet i forbindelse med Jul


I år tænker jeg, at der bliver sendt flere julekort end normalt. Vi savner, dem vi ikke kan ses med i disse tider. Det er skønt både, at lave julekort, men så sandelig også at finde dem i postkassen, med en lille julehilsen. Det kan bare mere, end en mail eller en sms.

Kortet er bygget op på 3 lag af mønstre papir, fra en serie fra Lemoncraft “Joy to the world”. Alle kanter har fået lidt sværte. Den runde og hesten er løftet op med klæbepuder.

Jeg har pyntet det ene hjørne med die cut udstandsninger. Der er brugt lidt sværte på kanterne igen, for at give lidt antik look. Så er pyntet med små metal kugler. Modsat er der placeret et banner, med god jul.

Det var mit bud på et julekort, håber det har givet lidt inspiration til dig. Hvis ikke lige til et julekort, så til et andet kort, opbygningen kan bruges til de flere slags kort.

Har lige en lille ide. I sådanne papirserie er der ofte et klippeark, og der er altid et par stykker, som ikke lige bliver brugt. Brug dem bag på kortet som lidt ekstra pynt.

Kreative hilsner, Jeanette

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More