JULE INSPIRATION – JULMANDEN OG HANS SLÆDE

2 1,010

Hvad hører Julen mere til end selveste Julemanden og hans slæde. Hvilket barn har ikke ventet i spænding på, at Julemanden (aka Far eller Onkel) dukkede op Juleaften med sækken fuld af gaver. Vi bliver bombarderet med motiver af den glade Julemand med det store hvide skæg hvert eneste år – det hører sig bare til!

Lad os tage en tur verden rundt med Julemandens slæde og se, hvad vi mon støder på af Jule inspiration i netop – Julemandens – tegn. Afsted Rudolf, afsted….

Første stop er Sverige. Her kigger vi ind hos Maja Design og ser på deres lækre Julepapir kollektion “A Gift For You“. Lækre, lækre farver og mønstre.

PKL_MD_A-Gift-for-You-at-Christmas-Time

Åh ja, vi skal jo ikke glemme at se på de flotte stempler, som også kan findes i Sverige. Så vi smutter også lige ind forbi forbi Vilda Stamps og udvælger et par stempler med den kære Julemand og hans slæde.

PKL_VS_Julemanden slæde på himlen, silouette

PKL_VS_Julemanden og slæde

Fra Sverige tager vi turen over sundet til lille Danmark og kigger ind forbi Riddersholm Design. Her skal vi også kigge lidt på lækkert mønster papir. Det er deres nye 2014 kollektion “Our Country Christmas” som vi skal hygge os lidt med. MUMS, siger jeg bare….

PKL_RHD_Our Country Christmas paper

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg så dette stempel hos Your Own Scrap. Julemanden med flyvebriller – ja, det er vel ganske fornuftigt, når det går rigtig stærkt over den stjerneklare himmel med juleslæden. Mega humor.

PKL_YOS_HVJ-julemand-001-300x300

Fra Danmark tager vi turen mod de engelske kyster for at kigge ind hos Clearly Besotted Stamps. Kender du de der snowglobes, som man kan ryste og så daler sneen ned over det lille landskab i snowgloben? Prøv lige at se her – her kan du lave din egen snowglobe på et kort med Julemanden og hans slæde. Her er stempel sættet “Set the Scene” og der er sørme en matchende die til.

PKL_CBS_set_the_scene_copyright_large

Fra England svinger vi tilbage mod nord og sætter kurs med det snedækkede Norge. Her skal vi lige kigge ind til Kort og Godt. Har faldt jeg over et stempel, som simpelthen er så sødt og nuttet at det må med her. Den kære lille bamsedreng, som sikkert venter på Julemanden. Og her er lækre tekster til også.

PKL_KOG_sM-2331

Vi runder af med en smuttur til de amerikanske kyster. Her svinger vi ind forbi Tim Holtz for at se, hvad han mon gemmer af fristelser. Er du vild med Tim Holtz??

PKL_TH_1_304107_FS

Husker du de humoristiske Julesange såsom “Jeg så Julemanden kysse mor” og “Santa Claus is coming to town”. Da jeg fandt dette stempel hos Kreativ Hobby, så var det helt passende til de sange. Vi kan synge disse julesange for fuldt blus hele vejen hjem til Skandinavien, mens vi tænker på vores ønskelister til Jul.

PKL_KH_julecollage m. julemand og musiknoter

Nu tror jeg, at Rudolf og de andre rensdyr trænger til en pause. De skal jo være klar til Juleaften, hvor alle børn verden over venter i spænding på, at Julemanden skal kigge forbi. Lidt dejlig hø i den varme stald, har de vist fortjent ovenpå denne tur.

Og tak til Jer for at være med på turen.

 

close
2 kommentarer
  1. Maryann Laursen skriver

    Og tusind tak for en spændende tur Pia, du har godt nok fundet nogle af de allerbedste juleting frem her. I hvert fald i min lille juleverden her, så det var skønt at følge.

  2. dorte skriver

    aww sikken en masse lækre behov man lige pludselig får

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More