JULE INSPIRATION – PEBERKAGER OG HONNINGKAGEHUS

1 1,044

Til Julen hører kager og andet godt bagværk. Hvem elsker ikke en dejlig peberkage eller synet af et fantastisk flot honningkagehus pyntet med alverdens farverige slik. Derfor skal vi i dag se på den mere søde side af Julen. Beklager, hvis denne artikel skaber ekstra mundvand hos læserne. Nu er I advaret!

I år er der virkelig kommet mange nye stempler og dies til med motiver af peberkagemænd og honningkagehuse. Og vi klager så sandeligt ikke, nej tværtimod. Vi elsker det! Lad os komme igang med lækkerierne.

Først tager vi lige et smut til Norge. Her har North Star Stamps et stempel, hvor du får både peberkage opskrift og peberkage mænd i flere størrelser.

Men du kan så sandelig også få nogle frække peberkagemænd hos Vilda Stamps. Tjek lige disse 3 kække mænd ud.

PKL_VS_3xpeberkagemænd

Mange kender måske allerede Panduro’s stempel med opskrift til peberkager. Dette stempel fås både på Norsk, Dansk og Svensk.

Hos Vilda Stamps finder vi også op til flere stempler med Honningkagehuse. Jeg har dog kun valgt ét at vise i dag. Dette er nemlig min favorit af deres stempler. Er det ikke bare super kært og lækkert med alle de detaljer!

PKL_VS_Stort Honningkagehus

Hos Memory Box har jeg fundet disse søde dies med peberkagemænd. Tjek lige dem som hænger på en lille sløjfe ligesom en julekugle. Er det ikke kært!

PKL_MB_98652

PKL_MB_99042

Hvis vi tager et lille smut til England og kigger lidt på Clearly Besotted Stamps nyeste release af stempler og dies, så finder vi dette søde stempelsæt “Naughty or Nice?”, hvor der er matchende dies til.

PKL_CBS_Naughty_or_Nice_1024x1024

Jeg har rent faktisk dette stempel og diesæt fra Clearly besotted Stamps og har lavet nedenstående kort. Her har jeg leget med stemplerne og lavet er kort med humor. Det ligger navnet på stempelsættet lidt op til efter min mening 🙂

IMG_0827

Og hvad med en kreativ godte fra selveste Tim Holtz. Tjek lige dette stempelsæt, som mange af Jer muligvist allerede har set er kommet frem i butikkerne.

PKL_TH_1_123625_FS

I skal da også lige have et par fristende billeder med på vejen. Igen har jeg været forbi Design Seeds og fundet lidt dejlige billede og farveinspiration til Jer.

PKL_DS_HolidaySparkle

PKL_DS_CandyCaneTones

I er altså lige nødt til at se dette stempel fra Your Own Scrap i Danmark. Ja, ja, jeg ved godt det ikke er peberkage eller et honningkagehus, men det er det bare for sødt! Hvem elsker ikke en lille marcipangris 🙂

PKL_YOS_Marzipangris

Jeg er da vist blevet helt sulten af dette. Mon jeg har nogle peberkager liggende et sted…..

 

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Masse herlig og finne her 🙂 Så det skal vel ikke være noen problem og lage flotte julekort når man kan få tak i slike herligheter 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More