JULE INSPIRATION – RÅDYR OG HJORTE

2 1,443

De sidste par år er stempler og dies af hjorte og rådyr blevet meget populære. Og de hører så sandelig vinter og juletiden til, da vi ofte forbinder dem med julemandens rensdyr. Dagens Jule inspiration står derfor i disse dejlige dyrs billede.

Sædvanen tro har jeg været på tur rundt hos vores Skandinaviske producenter og vil dertil sørge for lidt internationalt krydderi. Det skal dog ikke være en hemmelighed, at jeg helt klart har fundet en del inspiration ude i den store verden.

Nu har jeg jo nævnt, at når vi tænker på hjorte og rådyr – så tænker vi også automatisk på Julemandens rensdyr. Og se lige dette nuttede rensdyr stempel, som jeg har fundet hos Vilda Stamps i Sverige.

PKL_VS_nuttet rensdyr

Eller hvad med denne nuttede lille bambi fra “Woodland Pals” stempelsættet fra  Clearly Besotted Stamps. Her hører matchende dies til hele sættet. Dette sæt kan nemt bruges undenfor Jule sæsonen.

PKL_CBS_ Woodland_Pals_Copyright_large

Se lige dette fine kort, hvor “Woodland Pals” er blevet brugt sammen med det nye stempel & die sæt “Birch Trees“.

PKL_CBS_ irch_Trees_1_1024x1024

Vores kære Nordmænd kan også sagtens være med på banen her. Se lige dette lækre stempelsæt fra Kort og Godt med en livagtig ren og dertilhørende dejlige Juletekster.

PKL_KOG_sM-234

Skal vi ikke have lidt farver ind i billedet, hva? Tjek lige Fancy Pants Design’s lækre papir kollektion “Oh Deer!”.  Her finder vi både traditonelle julefarver, men også lidt mere pang! Mums, siger jeg bare…..

PKL_FPD_Oh Deer

Nu må vi ikke glemme alle de scrappere som er vilde med deres Big Shot eller lignende. De skal da også have noget at lege med, ikke sandt! Så er det jo godt at Memory Box har en pæn lille samling af dies med hjorte motiver. Min favorit er deres “Classic Deer Die”. Men deres “Trio Deer” dies er også ganske lækre.

PKL_MB_Classic deer die

PKL_MB_98166

Kan man nogensinde få for meget papir? Nej vel! Så jeg synes lige, at vi skal se den nye papir kollektion “Warm & Cozy” fra Carta Bella Paper. Uhm, har har de virkeligt sørget for de traditionelle varme vinterfarver. Og motiverne i kollektionen er lige op i tiden.

PKL_CBP_Warm_And_Cozy

Hvad med lidt inspiration fra selveste Tim Holtz. Se lige det skønne hjorte stempel med et lidt grafisk look.

PKL_TH_1_304124_ZM

Lad os runde af med en af de trends, som virkeligt er populære for tiden. Nemlig, silouette trenden. Jeg er helt vild med dette stempelsæt “Festive Silhouettes” af det nye amerikanske mærke Altenew Stamps. Hvorfor? Jo, på grund af det fantastiske stempel med hjorte hovedet!

PKL_A&N_Festive_Silhouettes-product

I er simpelthen nødt til også at se denne fantastiske farvepalette fra Design Seeds. Hvad enten det er billedet eller farverne I finder inspirerende, så er det da bare smukt.

PKL_DS_ReindeerTones

Lige til at slutte af, så kan jeg ikke lade være med at tænke på Julesangene “Kender I den om Rudolf” og “Bedste blev kørt over af et rensdyr”. Ih, hvor jeg elsker at høre de sange til Jul – både på dansk og amerikansk.

Det var lidt inspiration til Jer i dag. Håber I nød turen.

 

close
2 kommentarer
  1. Thea skriver

    Jeg har vist næsten samtlige dådyr fra Memory box, der er også flyttet et par fra Impression Obssions die ind og sidste weekend flyttede den yderst nuttede elg ind
    https://www.ucutathome.com/store/products/Cottage-Cutz-Moose-cut-at-home-934151-17506-0.jpg

  2. Maryann skriver

    Ja de er godt nok populære rundt omkring. HAr selv jagtet rundt for at få fat på nogle af de dies, men de har været udsolgt de fleste steder, men nu er det endelig lykkedes mig at få fingre i et par stykker he he.
    Lækker inspiration her Pia, godt gået.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More