,

Juleark – til alle anledninger

Juleark, som navner sier brukes til å lage juleprosjekter, enten det er kort, album eller annet papir prosjekt. Men ja, helst og frem jul relatert … Men hva skjer når arket er så fine at en må kjøpe mange av den samme? Vel da blir det å lage kort til andre anledninger….ja du leser rett: med et juleark!

  • Type prosjekt: Tag, Posekort
  • Anledning: Gratulerer, hytteglade, vennskap, hilsen
  • Stilart: Clean and simple
  • Teknikker brukt: Diverse
  • Pynt/dekor: Diecuts
  • Hovedfarge: Brun
  • Medium som er brukt: Embossing, distress ink, pigment ink
  • Utstyr som er brukt: Stempelplattform, kuttemaskin

SE OGSÅ: EN SMAK AV JUL

Til julen 2021 kjøpte jeg disse nydelige ark fra Jorunns Scrapperier, siden jeg likte dem så godt kjøpte mange av dem. Julen kom fortere enn jeg trodde og jeg fikk ikke tid til å bruke alle arkene. Så da satt jeg med mange nydelige ark. Da ga meg selv en utfordring, å lage kort til diverse anledninger med juleark.

Disse arkene har mønster på hver side, og det er kjekt at den ene side kan brukes til mye mer enn bare jul.  Da jeg begynte var jeg i tvil om min egen ide, men ble veldig fornøyd med resultatet.  Det ble to tag til hytte eieren, to hilsen tag, et bursdags tag og et tag til den skiglade.

Dette arket er ganske tykke, så det går lett an å klippe deler av den for å lage papir pynt, som her på denne tag der jeg klipte konglene og limte som pynt.

På de andre har jeg brukt mønster ark som panel, både på en pose og på tags.

Translate »