Juledekorasjoner i dessertskåler

DIY - Gjenbruk av gammel julepynt

Jeg har funnet frem noen delvis ødelagte juledekorasjoner og brukte de for å lage noen nye. I denne artikkelen kan du lese mer om hva jeg brukte og hvordan jeg lagde disse juledekorasjonene. 


Type prosjekt:  Redesign – Juledekorasjon
Anledning:  Jul
Stilart:  Shabby Chic/Rustikt
Pynt/dekor:  Kongler, isoporstjerne og -kuler, trepynt, chipboard, bånd, metallpynt, papirhus, Faux Snow, gjenbruk av juledekorasjoner.


Jeg har laget fire juledekorasjoner i dessertskåler som er malt med Gesso både innvendig og utvendig. I skålene har jeg lagt mose som også er malt hvitt. Isoporkulene fikk en omgang med hvit maling og ble deretter rullet i Faux Snow. 
 
Jeg har gjenbrukt flere ting fra gammel, ødelagt julepynt. Dette er for eksempel nissen, stjernedekorasjonen i tre og mye av granbaret og konglene. Noen av blomstene er tatt fra julemansjetter til stearinlys. 
 
Jeg har også kjøpt en del ferdig pynt som papirhus, dyrene, buttons og mose. Alt har fått på litt Gesso tilslutt slik at det skal se ut som at juledekorasjonene er dekket av snø.

 

Planen er å pakke noen av disse inn i cellofan og gi bort i gave. Jeg håper at dette kan inspirere deg til å lage egne juledekorasjoner og gjerne gjenbruke noe av det du allerede har liggende. 

Du finner mer inspirasjon til juledekorasjoner her: Christmas Decorations – Julepynt

Min Facebook-gruppe: Hermines hjørne

Nøkkelord dansk: Inspiration. Dekoration. Jule dekoration. Genbrug.
Nøkkelord svensk: Juldekoration. Återanvändning.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.