JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?

13 1,224

Vil du få sjansen til å finne en ekstra julegave under treet i år? Nedenfor kan du lese hva du kan gjøre for å få mulighet til det.

Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som flere blir kjent med magasinet.  Derfor ønsker vi at dere skriver en kommentar nedenfor om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å få ekstra lodd i trekningen kan du dele din mening om The Paper Crafting i kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende. Du får et ekstra lodd for hvert sted innlegget er delt.

For å delta må du legge igjen en kommentar og eventuelt link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet nedenfor innen 1. desember 2014 og vi vil trekke en vinner som vil få  tilsendt en flott julegave fra The Paper Crafting. Julegavens verdi er på over 200 norske kroner. De som har lagt igjen kommentar på tidligere innlegg trenger ikke legge inn kommentar på nytt.

Foto: PublicDomainPictures, Pixabay
License: CC0 1.0

13 kommentarer
 1. Bente Årstad skriver

  Jeg synes denne siden er flott. Liker veldig godt opplysningene dere legger ut om aktuelle utfordringer i bloggverden. Ellers finner jeg mye annet interessant her som bloggrunden, hjemmeleksa og nyheter:)

 2. Marit Nordølum skriver

  Jeg liker denne siden så godt fordi det er så mye inspirasjon å hente! Og så mange gode forklaringer på ting og tang! 🙂

 3. Hilde R. Johansen skriver

  Jeg syns dette er en topp siden,spesielt det at dere har oversikt over bloggutfordringer som jeg setter veldig pris på!^^

 4. Gitte skriver

  Jeg syntes at her er så mange fine artikler. Her er rigtig meget god information. og inspiration.
  Jeg deler på Facebook.

 5. Gerd Marie skriver

  Liker siden veldig godt.
  Liker godt å lære nye teknikker. Har også turt å sende inn min første utfordring pga denne siden. Føler at jeg får mer oversikt over “papir-industrien” ved hjelp av denne siden!

 6. Heidi Worsoe skriver

  Thea paper crafting er et skønt online magasin, hvorved finder masser af skønne inspiration, nye idéer.w ny viden, info og small talk på den fede måde.

 7. Dorthe/Pips skriver

  Jeg læser The Paper Crafting fordi her er så meget lækker inspiration og gode ideer. Og så kan jeg rigtig godt lide at man selv kan komme med forslag til hvad man gerne vil se på siden.
  Og så synes jeg listerne over skandinaviske bloggere er guld værd :).
  Jeg deler på Facebook

 8. Kirsten skriver

  Den giver mig en masse inspiration, og rigtig mange ideer, og så er det en god oplysnings side

 9. Mona Møller skriver

  Jeg læser The Paper Crafting for at finde inspitation, ny teknik og i det hele taget gode ideer, fra kreative personer, der som jeg er: “Scandinavian Edition” 😉
  Det glæder mig at se, hvad andre laver, og syntes det er fint at de vil dele. Jeg er stor kritiker af egne kreationer. og skal tage tilløb, for at vise noget selv.
  Har meget stor respekt, for det arbejde der ligger bag udgivelsen af magasinet. Tak for et godt initativ og fortsæt det gode arbejde.

 10. Mona Møller skriver

  Delt på Facebook og Pinterest (Y)

 11. Marit Nordølum skriver

  Det er masse flott inspirasjon å hente her, mange gode tips og triks! Er innom ett par ganger i uka for å holde meg oppdatert 🙂

 12. Siri Hansen skriver

  Det er ikke så lenge siden jeg oppdagde The Papercrafting, men jeg har nå blitt en regelmessig leser og er innom titt og ofte 🙂 Jeg bruker ofte siden der dere har samlet oppskrifter over bretteteknikker og har prøvd flere av disse. Og så liker jeg godt artiklene Nordlyset og Nordstjernen, her oppdager jeg mange nye i scrappeverdenen og får mye inspirasjon. Og så er det selvsagt kjekt med de ukentlige notisene og listen over utfordringer dere samler.

 13. Thea skriver

  Jeg holder af at læse The Papercrafting fordi, der er god inspiration at hente både i form af tutorials og de ting der bliver vist.
  Jeg deler på facebook

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA