JULEGAVEPOSE TIL GAVEKORT

2 1,629

Hvad gør man, når man pludseligt står med udfordringen om, at få nogle gavekort til at se spændende ud! Det er jo ikke lækkert, at overrække en simpel kuvert med et gavekort. Så da manden herhjemme stod med 12 gavekort, som hans medarbejdere skulle have i firmajulegave, kom jeg på lidt af en opgave. Da tiden var knap, skulle det være rimeligt simpelt, men samtidigt se lidt lækkert ud.

Type prosjekt: Gavepose
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simple
Hovedfarge: Hvitt

Jeg vidste med det samme, at en løsning med en lille gavepose var perfekt. Men nu havde disse gavekort en special størrelse, så jeg konkluderede at den bedste løsning måtte være en gavepose efter mål. Så langt så godt!

Næste skridt var at lave gaveposerne. Her tog jeg fat på en af mine favorit inspirationskilder, nemlig Pinterest. Man kan i bund og grund finde ALT på Pinterest og ganske rigtigt, der var nogle billed tutorials til gaveposer. Jeg faldt over en tutorial, lavet af en svensk kvinde ved navn Helena Söderberg. Se hendes tutorial HER.

Ved at lave mine egne mål, så gaveposen passede til gavekortene og til et A4 ark, kunne jeg ved brug af få materialer lave 12 gaveposer. Det er jo altid rart at spare lidt (hvis det er muligt) ;0) I finder en skitse med mine mål sidst i denne artikel.

Mine færdige gaveposer til mandens medarbejdere endte med at se sådan her ud.

PKL_IMG_1091

Jeg valgte at pynte julegaveposerne i nogle utraditionelle farver. Ved at bruge et par forskellige dies kunne jeg nemt og hurtigt lave noget pynt. Da jeg har mange dies, var det oplagt for mig netop at bruge dies til pynten. Her kunne jeg ligesåvel have brugt punches eller håndklippet pynt. Især mine Fishtail Flags kunne nemt være klippet ud af strimpler af designpapir, hvor man selv laver fiskehalen med sin saks. Snefnuggene kunne istedet være hjerter eller stjerner. Man bestemmer jo selv :o)

PKL_IMG_1087

Materialer til pynten:

 • Designpapir 6×6 “Christmas Joy”.
 • My Favorite Things “Fishtail Flags Stax 1” dies
 • Lawn Fawn “Stiched Snowflakes” dies
 • Panduro Pearl Stickers i sølv (569086)
 • Panduro Jute Twine i råhvid (300893)
 • Heidi Swapp “Scrappy Glue”.
 • 3D puder
 • Big Shot

Den sidste detalje til julegaveposerne var lidt ekstra fyld. Godt nok ser gaveposerne fine ud, men det hjælper altid, når man kan mærke at der er noget indhold i gaven. Og da et gavekort ikke vejer særligt meget, måtte der tilsættes lidt søde sager. Der blev købt nogle candy canes og chokolade til poserne.

PKL_IMG_1086

Nedenfor ser I en skitse over mine mål til gaveposen. De primære mål for gaveposen er:

1 inch + 4½ inch + 1 inch + 4½ inch + 3/8 inch. Det sidste lille stykke af A4 papiret skæres bort. For at skabe bunden af gaveposen scores der en linje ved 3/4 inch. Alle de stiplede linjer på skitsen viser, hvor der også skal laves scorelinjer. Det vil sige, at man til slut skal have scorelinjer ved både de stiplede linjer og de solide linjer.

PKL_IMG_1099

Julen nærmer sig med ekstra hastige skridt og er lige rundt om hjørnet. Jeg glæder mig næsten som et lille barn til juleaften til trods for, at vi i år kun bliver 3 voksne og én hund. Oven på den helt store familiejul sidste år med min side af familien (kaos tilstand), så er en stille og rolig Jul yderst tiltalende. Og bedst af alt! Vi skal bare møde op og jeg skal derfor ikke stå i køkkenet i flere timer….Jahhh.

God Jul til alle kreative sjæle!

close
2 kommentarer
 1. susanne mogensen skriver

  Hvor er de perfekte dine gavekort-poser. Jeg falder især for, at du bruger utraditionelle julefarver. Og jeg kan se en god mulighed for at få brugt sine scrap rester. Og lige et spørgsmål. Hvilket papir har du brugt til selve posen? Når du skriver A4 tænker jeg det er tyndt karton?

  1. susanne mogensen skriver

   Hov..Havde ikke set din video. Nu har jeg styr på A4 papiret 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »