JULEKALENDER 2017 – LUKE 18

Hver luke i årets julekalender inneholder et spørsmål, et julegavetips og julekort til inspirasjon. Når det gjelder spørsmålene får du et lodd for hvert riktig svar du sender inn mellom 17. og 24. desember. Den 24. desember trekker vi tre gaver som alle tilfaller en heldig vinner. Hvis du har deltatt alle syv dagene vil du derfor kunne få hele syv lodd med i trekningen. Frist for å delta i andre trekning er ved midnatt den 23. desember og vinneren annonseres 24. desember kl. 20. Lykke til!


 •  DAGENS SPØRSMÅL
  I november publiserte The Paper Crafting en beskrivelse av hvordan man kunne lage vinterlandskap ved hjelp av Distress Ink. Spørsmålet i dag er hvem hadde laget kortet vi viste fram i beskrivelsen?
  Hint: Hvordan lage vinterlandskap med Distress Ink


 • DAGENS JULEGAVETIPS

  En av de sjokoladeeskene jeg husker fra min barndomsjul er After Eight. Nå var det nok ikke den sjokoladen som frydet en barnemunn aller mest, men det er noe distingvert over en eske med After Eight. Jeg får litt assosiasjoner til engelske herregårder når jeg ser den. Esken nedenfor er derimot pyntet i en mer skandinavisk stil og det er Eva fra “Cards by Eva” som er kunstneren bak denne. 
  Dagens merkelapp er laget av May Grethe fra “Kortparadis“. 


 • DAGENS JULEKORT

  Dagens flotte julekort er laget av Graciela fra “Gracielas Life” og Marthe fra “Marthes Design“.


 • DE TRE GAVENE DU KAN VINNE 24. DESEMBER ER: 


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More