Julekalender fra Tattered Lace

Det nærmer seg den kalde, fine tida og det begynner å bli på tide å finne årets julekalender! De siste årene har det kommet flere og flere julekalendere på markedet. En av disse er julekalenderen fra Tattered Lace og denne artikkelen er en omtale av fjorårets utgave. 

Både i 2019 og i 2020 valgte jeg å kjøpe julekalenderen fra Tattered Lace. I 2020 kostet denne 339 kroner fra en norsk nettbutikk og var blant de billigste julekalenderne på markedet.  Kalenderen har 25 luker og slik sett er det en bonusluke for oss i Skandinavia. 

Julekalenderen fra Tattered Lace i 2020 inneholdt 25 små dies som er rundt 3-4 centimeter. Flertallet av disse hadde dyr og natur som tema. 

Siden diesene er så små passer diecuttene best som pynt på kort og layouts. Naturtemaet gjør diecuttene lett å anvende på papirprosjekter. Man har alltid bruk for et blad, et snøfnugg og en stjerne. Innimellom inneholdt lukene litt andre ting som støvler, anker og golfbane. 

I 2019 inneholdt julekalenderen dies med forskjellige tema, men flere av disse var mat og drikke i en eller annen form. Slik sett synes jeg kalenderen fra 2020 var litt mer anvendelig til mitt bruk. 

Diesene er laget i metall og de trykker godt i min kuttemaskin (en eldre Cuttlebug).  

Tattered Lace har foreløpig ikke lansert julekalenderen for 2021, men vi krysser fingrene for at det også i år kommer en gledelig overraskelse med 25 godbiter for oss scrappere: Tattered Lace 

Her finner du en video hvor lukene fra julekalenderen i 2020 åpnes en for en.  


Denne artikkelen er en uavhengig omtale av julekalenderen fra Tattered Lace skrevet for TPC Magazine og er ikke sponset av eller forbundet med produsenten. 

Foto: Marit Pedersen


Videoen i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.


Posted

Translate »