Julekalender med chokolade

Uha hvem glæder sig ikke til december månede, det tror jeg vist vi alle gør! Og især mig for så kan jeg se alle de smukke ting jeg har lavet gennem årene blive brugt af familien. Denne julekalender har jeg lavet til min kæreste som elsker julen som mig, og der er os hjemmelavet fyldt chokolade i.

Jeg har brugt det nye julepapir fra Lemoncraft, er vild med papir fra Lemoncraft, som i kan se så har jeg prøvet på at lave det så mønsteret i papirer passer sammen, se på de følgende billeder hvad jeg mener.

Her er min færdige julekalender , jeg har brugt en model jeg har kigget på efter You Tube.

Se her på mønster papiret hvordan de passer sammen i æskerne.

Her er den midterste model.

Og den ude til venstre, jeg har stanset små stjerner ud , hvorpå jeg har skrevet numrene på og derefter limet på de forskellige rum, der er os rum i taget.

Da huset sider her kan foldes ind over de andre har jeg valgt at dekorere med udklippet figurer m.m fra klippe ark fra samme serie.

Jeg synes det ser rigtigt hyggeligt ud.

Her er en video med hvor du kan se hvad der gemmer sig i æskerne.

Tak fordi du kiggede med
Julekreative hilsner Mette Janni

Du finner tutorial til kalenderen her:


Posted

Translate »