JULEKORT 4 i 1

0 1,365

Det er snart jul og produksjon av julekort er i gang. For en tid tilbake siden så jeg et artig 4-i-1 kort. En vri hvor man kombinerer ulike brette teknikker til et samlet kort. Det ser veldig avansert ut, men det er i grunn veldig enkelt. Så da måtte jeg prøve meg på ett.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simpel, bretting
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Dies, stempler, utklipp, perler og bånd
Hovedfarge: Blå og beige
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Det første og minste kortet har en serviett bretting inni. Yttermålet på kortet er 9×9 cm. Hvis du søker napkin folding card finner du en beskrivelse på brettingen. Tilpass målene til størrelsen på kortet ditt. Pyntet enkelt inni med englemotiv og en tekst.

Det andre kortet har en slider funksjon. Når man trekker i flappen skyver rådyret seg mot høyre og en tekst kommer frem. Søk slider card så finner du beskrivelse på hvordan dette lages.

Det tredje kortet, her har jeg brukt en teknikk som heter diamond folding card. Målene er tilpasset innsiden på kortet. Brukte søte ark fra Pion Design. Trærne og snøen har fått litt glitter på seg. Små perler i snøkrystallene.

Det fjerde kortet, basen og bunnen av kortet. Pyntet med dies, perler og tekst.

På det siste kortet har jeg laget et twist and pop-up card.
Det første og minste kortet har yttermål som er 9x9cm. Deretter har jeg økt med 2cm pr kort. Så det siste og største kortet har yttermål som er 15x15cm. Målene på de ulike brettingene er tilpasset innsiden av hvert enkelt kort. Det går med noen bazzill og mønsterark, så lurt å finne frem før man starter på prosjektet. Jeg har lagt til 0,5cm rygg på alle kortene. Prinsippet blir bakside limt mot forside. Flere detalj bilder vil bli å finne i bloggen min.

Håper du ble inspirert til å lage din egen vri på 4 i 1 kort. Du kan selv velge hvilke teknikker du vil bruke her.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More