JULEKORT MED STEMPLING

0 899

I dag vil jeg vise frem noen helt enkle julekort som er raske å lage. Og i tillegg så er disse perfekt å sende i posten, da de ikke veier noe mer en kortbasen og konvolutten. Når jeg lager og sender ut mange julekort, så liker jeg å lange mange av denne varianten.

Type prosjekt: Julekort
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling
Pynt/dekor: Nuvodrops
Hovedfarge: Kraftkartong
Utstyr som er brukt: Stempler, Stempelputer, Stempelplattform, saks

Jeg har brukt en stempleplattform for å lage disse kortene. Først så bretter jeg ut kortbasen og fester den på platen. Så legger jeg stemplet på kortet og og lukker stempelplattformen oppå. Nå er jeg klar for å lage mange like kort. Kransen er stemplet med grønt og teksten i svart. Sløyfen er også et stempel, som er brukt på mørkerød kartong og klippet ut for hånd. Til slutt så brukte jeg Nuvo drops i rødt, for å lage de røde bærene på kransen. Kortene lar jeg ligge til neste dag og så er de klare for å sendes ut til familie og venner i godt tid før fristen går ut.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More