JULEKORT MED TAG

0 1,540

GD2016 Gunn Olsen

Det er snart jul… i hvert fall nesten, så i dag skal jeg inspirere med et julekort med tag`er. Jeg satt en kveld og tittet gjennom gamle bilder på harddisken. Der fant jeg en mappe med mange av mine kort. Kort som ikke har publisert da det var lenge før min blogg/FB tid. Der fant jeg igjen noen kort jeg hadde glemt av. Blant annet denne varianten her. Laget det første gang i 2007/2008.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Die Cutting, stempling
Pynt/dekor: Rondeller, halvperler, brads, Die Cuts
Hovedfarge: Hvit og rød

gd2016-gunn_6-bilde-1

Mine tanker bak prosjektet:
Det nærmer seg jul, og skal jeg komme i mål med noen julekort må jeg starte nå. Og jeg er vel ikke alene om det.

Teknikker: Basen til kortet er 15*15 cm. Panelet som jeg limer mønsterark bitene på er 14,5*14,5 cm. Mønsterarket er 15*15 cm. Det river jeg i 4 biter. Kantene sverter jeg med Adirondack – Espresso. Bitene tilpasses kartongen, lappene overlapper hverandre. Det skal bli ca 14*14 cm når de er festet. Lag 4 små tag`er.

gd2016-gunn_6-bilde-2

gd2016-gunn_6-bilde-3

Lim sammen kun i ytterkant slik at det er plass for å stikke inn tag`ene. Jeg har brukt Tim Holtz sin Pioinsettia dies og stanset to av hver. Har stemplet de svakt med et tekststempel og bøyd blomstene slik at de får litt form. Også svertet kantene litt. Limt sammen to store – to mellom – 1 liten for å få fylde og volum i blomsten. Bladene er festet til slutt. Blomsten er limt på en liten sirkel som igjen er festet med 3D puter i midten på kortet. Da vil det være plass for tag`ene.

gd2016-gunn_6-bilde-4

gd2016-gunn_6-bilde-5

Utstyrsliste:
Bazzill – Kartong
Papirdesign- til ettertanke PD15079 Musevisa og Dotter
Kort & Godt – stempel / North Star Design og Engros –stempel / Panduro – stempel
Sizzix Bigz Die (TH) – Tattered Poinsettia
Magnolia – tag
Lifestyle Craft – nesting doily
Adirondack – Espresso

Hugsnug, stickles, motivstempel(brukt på blomstene), rondeller, metallblomst og candy.

gd2016-gunn_6

Håper du fikk inspirasjon til å lage julekort med tag`er.

Klem

Gunn aka Gunns Papirpyssel

 Pssssst….har du set, at The Paper Crafting har et Call / Utlysning efter Guest Designers til 2017. Læs mere HER. Måske det er noget for dig. Dette Call er åbent for Danmark, Norge og Sverige.

Nedenfor kan du se alle de flotte projekter, som Gunn – vores GD2016 Brettekort & Eske inspirator – har lavet til The Paper Crafting indtil nu:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More