JULEKORTMAKEREN: LAILA FRA SVERIGE

0 1,022

I årets julekalender i The Paper Crafting arrangerte vi en jakt på åtte kortmakere rundt omkring i Skandinavia. I denne serien på åtte artikler i romjulen skal vi presentere kortmakerne hver for seg sammen med prosjektene de lagde og utfordringene de ga til leserne. I dag presenterer vi Laila Gustafsson fra Skellefteå, Sverige. Laila var den første kortmakeren i vår adventsserie og hun ble presentert som “Nordstjerne” i The Paper Crafting i november 2015.

Bilde av et julekort du har laget:
Här två olika julkort jag gjort älskar denna julblomma till julkorten den är så bra att variera.

Et tips til julegave man kan lage selv:
Jag har gjort lite julgåvor i år som julklappar och en som jag älskar att göra är dessa upp och ner vända vinglasen som blir en så himla fin ljuslykta när dom är klara och väldigt uppskattade.

En utfordring til leserne:
En utmaning som jag vill ge er är att göra era egna lyktlandskap dom  är rent otroligt roliga att göra och väldigt uppskattade presenter till den som redan har allt och tro mig dom kommer bli glada. Här är bild på såna lyktlandskap jag gjort.
Köp en passande ljuslykta, en slinga med ledljus, bomull, mini julkulor (pumlor), sytråd och en liten större mitt dekoration på botten av lyktan sen är de bara sätta igång å de är bara fantasin som sätter gränser för hur dom blir.

Hva lager du nå/ hva var det siste du lagde?
Just nu är de full tillverkning av julkort, lyktlandskap och ljuslyktor av vinglas som tar upp min tid.

Hva skal du gjøre på julaften?
Över julen i år så åker jag upp till min mamma i Jokkmokk där jag egentligen är ifrån. Jag kommer att njuta varenda sekund jag är där för de är 26 mil till min mamma så blir inte så ofta vi ses så när vi väl ses blir de underbar kvalitetstid tillsammans med många goda skratt å pyssel.

Foto: Laila Gustafsson
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More