JULEKORTMAKEREN: PERNILLA FRA SVERIGE

0 1,046

I årets julekalender i The Paper Crafting arrangerte vi en jakt på åtte kortmakere rundt omkring i Skandinavia. I denne serien på åtte artikler i romjulen skal vi presentere kortmakerne hver for seg sammen med prosjektene de lagde og utfordringene de ga til leserne. I dag presenterer vi Pernilla Lindell fra Nässjö, Sverige. Pernilla var den tredje kortmakeren i vår adventsserie og hun ble presentert som “Nordstjerne” i The Paper Crafting i juli 2015.

Bilde av et julekort du har laget:
Ett julkort med granar från gummiapan och målad bild från Magnolia.

Et tips til julegave man kan lage selv:
Tips att göra själv har jag altrat en ask, målat motiv från Magnolia, papper från Maja design, sen har jag lagt lite värmeljus inuti.

En utfordring til leserne:
En utfordring, det finns så mycket fina askar nu i affärerna, servettaskar, chokladaskar, ost askar så min utfodring är att man ska altra en valfri ask, väldigt fina att ge bort med saker i.

Hva lager du nå/ hva var det siste du lagde?
Just nu blir det mycket julkort för jag ska stå med på en julmarknad i december, det sista jag gjorde var en tag med en liten Gnomes på!!

Hva skal du gjøre på julaften?
Julafton firar vi hör hemma med närmsta släkten, med lite god mat och bara njuta.

Foto: Pernilla Lindell
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More