JULEKUGLE MAKE-OVER

0 1,169

Der var engang, hvor man kunne købe masser af fine julekugler i glas. Nu om dage er de fleste julekugler til juletræet i plastik og nogle af dem ser desværre meget billige ud. Selv var jeg uheldig og fik købt nogle billige julekugler sidste år. Jeg troede, at det var et super godt køb. Da jeg pakkede dem ud, blev jeg slemt skuffet, for de var absolut ikke kønne og ganske kedelige. Men det kan vi kreative sjæle heldigvis finde en løsning på!

 Netop én af disse billige julekugler har jeg givet en make-over, så den nu ligner en flot rustik julekugle. Den vil i hvert fald passe meget bedre ind mellem det andet julepynt på vores juletræ i år. Samtidigt har det også åbnet muligheden for køb af julekugler efter juletiden til ekstra billige penge, for derefter eventuelt selv at give dem et nyt look.

Se med i videoen, hvor jeg viser processen skridt for skridt. Det er bare fantastisk, hvordan embossing pulver kan få kedelige ting til at skifte look!

PKL_IMG_1095

Hvem ville nogensinde tro, at denne julekugle oprindeligt var sølvfarvet.

Til julekuglen har jeg brugt følgende materialer:

  • VersaMark “Watermark” sværte
  • VersaMarker Watermark Pen
  • ZING “Opaque White” embossing pulver
  • Ranger “Gold” embossing pulver
  • Lawn Fawn “Stitched Snowflakes” dies
  • Big Shot
  • Varmepistol

Ideén med at bruge embossing pulver til at dekorere min julekugle, har jeg fået ved at søge inspiration på Pinterest.

PKL_IMG_1095A

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More