JULEKULE MED GAMMELDAGS GRAMOFON

0 1,350

Det er snart jul. Julehobby er alltid gøy. Det å lage kort eller gaver, tiltenkt en spesiell person er omtanke for en annen. I vårt samfunn har også de fleste en overflod av ting. Julegaveønskene har ofte blitt store og dyre. Ikke alle ønsker å bruke så mye penger på julegavene, men ønsker å gi noe spesielt.

Type prosjekt: Kule med papirgramofon inni
Anledning: Jul
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: 3D bygging i papir. Mixed media.
Pynt/dekor: Små juletrær fra USA, delbar julekule og papirer fra Prima.
Hovedfarge: Creme, burgunder og brun
Medium som er brukt: Gesso
Utstyr som er brukt: Silhouette, kuttefiler i eget design.

Jeg har i mange år laget julekuler, minst et par hvert år. I år har jeg laget mange julekuler, eller rettelse, veldig mange julekuler. Det har blitt en liten haug av julekuler. Etterhvert har det blitt en utfordring for meg, i forhold til hva jeg kunne få laget i papir, inne i en slik liten julekule.

prima-christmas-ornament-gramophone-kirsten-hyde-myhydeaway-7

Jeg har tidligere laget vintage gramofoner i store størrelser. Denne kulen er 8 cm stor, så det var en liten utfordring å lage en gramofon som passet inne i kula.

prima-christmas-ornament-gramophone-kirsten-hyde-myhydeaway-10

Gramofonen er designet i Silhouette studio og kuttet ut med en Silhouette. Jeg bruker Portrait utgaven av Silhouetten. Jeg bygger for det meste i papir og har derfor ikke bruk for Cameo utgaven.

prima-christmas-ornament-gramophone-kirsten-hyde-myhydeaway-9

Jeg har brukt ulike Prima kolleksjoner på dette prosjektet. Jeg har scrappet i mange år og Prima har vært et av mine favorittmerker. Det har derfor blitt endel kolleksjoner oppigjennom.

prima-christmas-ornament-gramophone-kirsten-hyde-myhydeaway-1

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More