Julemarked

Jeg har mottatt masse spørsmål rundt julemarked, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om det i min siste artikkel for året. Jeg svarer ut fra egne erfaringer, og skal prøve å gi et lite innblikk i mine oppsett, priser, ute eller inne og mye mer. Håper at dette kan være svar for noen av dere.

Først, julemarked inne. Som dere vil se av bildene under her så er de fra en stand jeg hadde inne på Gulskogen forrige helg. Jeg valgte å stå med munnbind selv om avstanden var stor nok til at det ikke var nødvendig. I etterkant er det kommet strengere regler som også berører denne typen aktivitet. Jeg ser i avisene at flere velger å avlyse julemarked som skal holdes inne.

Når man står inne, for eksempel i et senter. Så vil det være digitale medier, søyler og ulike elementer i settingen der man står. Men gjør det egentlig noe? Det er slik det er i et «levende» miljø, som jeg pleier å si. Noen velger å sette opp små vegger som dekkes til. Jeg velger å la det være åpent. Det går litt på tid også. Som regel skal man være ute innen en vis tid, og når man skal stå under hele sentrets åpningstiden, så er ikke vinduet for ned pakking så stort. Bortsett fra temperatur så er nok tid den største forskjellen på å stå ute og inne.

Jeg bygger stort sett de ulike høydene på bordene mine med plasserer av produkter. Noen ganger har jeg med meg flere kasser og stativer en jeg viser her, men denne gangen har jeg bevist kun brukt to mindre kasse. Nettopp for å vise at det blir helt fint uten å ta med seg altfor mye. Det er ikke alle som har tilgang til så mye heller, og skal man begynne å  kjøpe mye så blir det ingen ting igjen av salget.
( Jeg beklager at det ble skygge på bildet på grunn av lysene i taket).

Før jeg sier så mye om prisene mine, så vil jeg vise dere mitt nye design i år. Jeg har laget meg mal på en enkel eske til smaleservietter og fem te-lys. Jeg måtte jo bare, når jeg fant disse serviettene med «Grevinnen og Hovmesteren». Her har jeg litt ulikt priser siden  det er ulike servietter og priser på de. Disse boksene tar jeg 150-200,- for.

Inspirasjonen til å lage denne boksen i andre mål kommer fra «kaffeboksen» laget av Torill Haugen. Har du ikke laget denne boksen enda, så er det en fantastisk flott boks som bare må prøves. Denne twistboksen tar jeg 100,- for med twist oppi. Merk at jeg har kjøpt sjokolade til veldig god pris. Vær obs å sjekke holdbarhetsdato før du kjøper på salg, hilsen en som er blitt litt «ugle» på det etter å ha bommet en gang.

Her har jeg kledd boks med tennbriketter. For enkelhetsskyld kan du beholde loket som følger med boksen, men på disse har jeg laget eget lokk etter tips fra Gro Johannesen Lervik. Tusen takk Gro:) Prisen trekkes litt opp av dekoren på toppen, så her fines det mange andre løsninger for å få den ned. Prisen for boks med innhold er 230,-

 

Ikke alle boksene mine er fylt med noe. Det er mange som har en gave plan og trenger bare en fin boks til innpakningen. Igjen er det «kaffeboksen» til Torill Haugen som er utgangspunktet for disse store og små boksene. Disse selger jeg for 90-100,- litt etter størrelsen.

 

 

Det blir mye bokser med sjokolade. Men, det er også det mange av mine kunder vil ha. På bildene over så ser dere melkehjerter fra Freia til 100,- og Toffifee til 110,- Begge boksene er med sjokolade. Noen av boksene pakket jeg ferdig i cellofan. Noe mange syns var fint med tiden vi er inne i nå.

Så har jeg noen små tips til deg som skal stå på julemarked ute. Noe jeg elsker og skal på de neste to helgene nå før jul. Igjen snakker jeg av erfaring når jeg kommer med tips. Jeg pakker alt inn i cellofan når jeg står ute. Det gjør jeg fordi ting ser helt fint ut så lenge du har det ute, men når de kommer inn i varmen igjen  så begynner ting å bli buklete. Det er ikke så gøy. Rart at et tynt lag sellofan hjelper, men det gjør det faktisk. Det neste er lys. En trommel med skjøteledning og et par arbeidskamper som lyser ned på bordet gjør underverk. Tenk på at du kanskje har sjokolade og ikke går for mannens gamle lamper i garasjen som ikke er ledd. Da blir det fryktelig varmt. Nye lamper en investering som mannen blir glad for. De trenger alltids å «låne» de når det ikke er sesong for oss.

Jeg vet at når det gjelder priser så kan man være så uenige man vil. Men dette er bare et innblikk i hva jeg tar, og absolutt ikke tenkt som noe veiledning. Jeg tenker at alle priser varene sine slik man vil og koser seg med alt det flotte man lager. Jeg koser meg med alt det flotte som lages og jeg får se i alle kanaler man deler i:)Det er så fantastisk gøy å se:) Med dette vil jeg ønske alle en fantastisk juletid, så ses vi i 2022:)

Masse klemmer Betina:)

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.