,

Julestrømper

I år som tidligere år har laget laget noen gavelapper til julegavene. Var usikker på hvordan årets lapper skulle bli, men etter “elle-melle” ble det små julestrømper. De er brettet i 3D med mulighet for å putte pynt eller annet småtteri oppi.

  • Type prosjekt: Gavelapper
  • Anledning: Jul
  • Stilart: Vintage
  • Teknikker brukt: Folding, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Halvperler, bånd, Die Cuts, blonde

Jeg valgte å brette basen i en nøytral farge, det ble kraftkartong. De har jeg nok av pga feilbestilling. Dessuten er det greit med en nøytral base, da kan jeg  stæsje med mønsterark og pynt.
Strømpene er ca 10cm høye og 1,2cm tykke. Den rosa strømpen er pyntet med et hjortehode dekorert med rosa sløyfe og litt snø på hornene. Hodet er stanset ut i bølgepapp. Jeg tar som oftes vare på bølgepappen produktene er pakket inn i. Den kan komme tilnytte senere. Den grå strømpen er dekorert med glitrende trær stanset ut i mosegummi. Den liggende strømpen er dekorert med et lite vinterlandskap.

SE OGSÅ: EN SMAK AV JUL

Her syntes strømpen med vinterlandskapet bedre. Det er en dies jeg har brukt her, stanset ut i bølgepapp, brukt glitrende mosegummi som snøkant på taket.

På baksidene av strømpene har jeg stemplet en koselig tekst sammen med litt glitter og perler.

Jeg har festet bånd i ryggen på strømpene. De er festet på innsiden med en splittbinders på yttersiden. Det syntes ikke her, men jeg skal feste to små tag til hempen. De skal brukes til å skrive på.

Ikke helt enkelt å ta bilder i mørketiden med en ødelagt lampe og lite dagslys.

På den røde strømpen har jeg brukt en hvit fjær og en engel som er laget i papirleire sammen med en rød rose og blader. På den andre strømpen har jeg brukt røde bær og granbar som pynt. Pluss at den har fått litt hvit gesso på.

SE OGSÅ: SMÅ KJELKER SOM GAVELAPPER

Her kan man fint  bruke opp noen restebiter hvis man har det. Jeg har brukt to ulike tekster på disse strømpene.

Jeg har valgt en litt annen vri på denne strømpen. Jeg klippet til en hvit strømpe hvor jeg limte på lag på lag med blonder i ulike teksturer og størrelser. Jeg har pyntet ekstra med roseblonde, engel i paprileire, rose og stjerner. Her det splæsjet med hvit gesso samt strødd på litt glitter.

På andre siden har jeg stanset ut et hjerte hvor jeg har stemplet på en tekst. Pyntet med none snøballer og jeg har brukt roseblonde øverst.

Ønsker du inspirasjon til andre gavelapper kan du finne noe her,

Små kjelker

Votter

Skøyter

Rustikke ski

I tillegg vil du finne mye annen fin inspirasjon inne på TPC sine sider.

Translate »