, ,

Juletags – inspirasjon fra blogger

For flere år tilbake var det mange aktive papirbloggere. Nå ser det ut til at mange ikke er like aktive. Selv om besøkende hos rosabloggere og andre bloggere er mange, har mange sett at antall besøkende i papirbloggene er dalende. Dette gjelder både private blogger og hos leverandører. Det gjør det mindre attraktivt å blogge for mange. Årsakene kan være mange.

Mange deler bilder på grupper på Facebook istedet for å blogge, fordi blogging tar tid og fordi de har lite besøk. Mange som henter inspirasjon går kun i grupper på Facebook eller søker opp og pinner bilder fra blogger på Pinterest, uten å gå inn i bloggene. Det er også mange som henviser til at man har funnet inspirasjonen på Pinterest, istedet for å henvise til selve bloggen eller kunstneren. Dette er litt synd.

I denne artikkelen vil jeg slå et slag for det å bruke bloggene mer. Det er mye jobb i det å skrive en bloggpost, og ofte får du flere bilder, masse tips, tutorials og produktbeskrivelse i bloggene. Det kan være lurt å følge bloggene til produsenter og butikker. Her er det utvalgte designere som bruker produktene sine, slik at du skal få inspirasjon til hvordan du kan bruke dem.

I dag er det akkurat dette jeg har gjort. Jeg har vært innom noen leverandørblogger for å hente inspirasjon. I dag viser jeg juletags etter inspirasjon fra Joanne Simons som er en av Kaisercraft sine designere i år. Hun har brukt washi tape på tags og Kaisercraft sine collectables til pynt. Enkle og fine tags. Nå har jeg masse collectables fra Kaisercraft og washitape liggende, og da ble jeg inspirert til å lage juletags. Slik lifting er helt lov. Det er designernes jobb å inspirere oss oss. Se gjerne artikkelen “Stjel som en kunstner”.


Type prosjekt: Juletags
Stilart: Enkelt i lag på lag
Teknikker:  Lag på lag med 3dputer
Pynt/dekor:  Kaisercraft collectables av ulike gamle kolleksjoner. Washitape fra Nille, Hobbykunst og Skeidar. Perlen pen, gull og sølvbånd. Heartfelt creations dies og 3D molds Lush Lilac og Classic rose.


Disse juletagsene er superenkle og raske å lage. Har du også rester av collectables og washitape liggende? Ellers kan du også klippe ut motiver fra ark og blande inn med diecuts. Selve taggen her er kuttet ut på Silhouett, men det finnes mange ulike tagdies du også kan bruke, eller kutte/klippe for hånd om du ikke har silhouette.

 

 


Tags:

Posted

Translate »