Kortmakeri: Julkort hela året

Att göra ett julkort varje vecka

0 1,359

Att göra ett julkort varje vecka, året om är en underbar idé. Med många julkort i lager så behöver man inte stressa med tillverkning i slutet av året när det är så mycket annat med julfester, julklappar och julmat. Det finns massor av roliga utmaningar att anta för alla oss som gärna gör julkort oavsett årstid.

I Sverige så finns det en Facebookgrupp med återkommande julkortsutmaningar och en blogg som heter Jul-hela-året med nya utmaningar varje vecka.

Kortmakeri: JULKORT HELA ÅRET

Här är några andra julkortsbloggar med utmaningar som är väl värda ett besök och bra att kika in på när solen lyser ute, fåglarna kvittrar och man behöver få lite julkänsla.

52 Christmas Card Throwdown

Christmas Cards All Year ‘Round

Om ni känner till ytterligare julkortsbloggar, lämna gärna en kommentar så att vi kan samla dem!

Nackdelen med att alltd ha framme tomtestämplar och julpapper är att man lätt blir lite trött på julen och inte känner samma längtan som man gör annars. Men när snön faller och det är dags att posta julkorten eller en arbetskamrat vill köpa ett par stycken så vet jag att jag känner mig oerhört lycklig och tacksam för mitt lager! Gör ni julkort året om?

Här är några fllitiga julkortsmakare.

Julkort från Annelie

Kortmakeri: JULKORT HELA ÅRET

Och julkort från Sollan

Kortmakeri: JULKORT HELA ÅRET

Du finner mer inspirasjon til julekortene her: Julekort


Nøkkelord dansk: Julekort

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More