JULKORT

0 808

Nu har jag börjat räkna ner till jul, jag vet att jag är tidig men om alla julkorten ska bli klara i tid så är det hög tid att starta nu. Jag har använt mig av en die från Studio light för att göra kortbasen.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Traditionellt
Teknikker bruk: Die-cutting och distress
Pynt/dekor: Band och die-cutting
Hovedfarge: Röd och grönt
Utstyr som er brukt: Stansmaskin, dies från Marianne design, Sizzix, Crealies, Studio light och KaBoks , distress ink/oxide, guldfärgad spray mist, skalpell och linjal

Jag har valt att låta mitt kort gå i traditionella julfärger: röd och grönt (samt vitt). De fina mönstrade papperna kommer från Maja design.

Jag är nästan lite barnsligt förtjust i tomtar som ser ut som “gnomes” och klipparket från Marianne design är på pricken hur jag gillar mina tomtar.

Svamparna har jag stansat ut i akvarellpapper och sedan målat med distress ink. När de torkat har jag sprayat på glimmer mist för att få lite glitter på dem (tyvärr var det omöjligt att få med glittret på fotot).

I Kirstens inlägg tidigare i höst kan du få inspiration hur du lätt förvandlar den här typen av kort till ett kort med plats för ett presentkort, inlägget finner du HÄR. Jag har använt den bredare stansmallen från Studio light (die 98).

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More