UT I VERDEN: KAIJA FRA FINLAND

0 485

DSCN0739

Kaija fra Finland lager kort med søte motiv og mange lag, blonder, bånd og perler. Som seg hør og bør med scrapperom er også Kaijas rom fullt av utstyr til hobbyen og venner som er på besøk kan bli litt overrasket over alt utstyret. Kaija har alltid holdt på med hobby og likt å arbeide med hendene. I 2010 startet hun bloggen Kaijan-Arkea hvor hun viser fram papirprosjektene hun lager.

!cid_image001_jpg@01CF1123Hva er ditt navn?
Mitt namn är Kaija Marita Savimäki.

Hvor bor du?
Jag bor i Åbo, Finland, jag har bott i Sverige i 13 år, mina två underbara söner Jani och Joni är födda i Sverige.

Har du blogg/webside?
Faktum är att jag gick i pension på grund av funktionshinder och har tid att göra någonting. Jag har en blogg Kaijan-Arkea Jag uppdaterar min blogg ganska aktivt. Jag har alltid gjort något med händerna. Min blogg har varit öppen sedan 2010.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Mestadels jag är beroende av att göra kort, men ibland något vackert jag försöker åstadkomma. Vid någon punkt i den underbara världen av Internet har öppnat upp, och kom framför en otroligt vackra saker. På detta sätt, så jag stannade på vägen, och jag ångrar inte det. Förresten, jag är alldeles ensam, “vargen”, eftersom förhandlingen på grund av skada, jag har inte kunnat gå till en i gruppen.
Jag har alltid varit att göra, och jag gillar det mycket väl. Vänner ja chockad av den mängd varor som är i mitt rum också, med det är sant.

DSCN1816

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA