KALENDER FOR 2016

0 1,183

I det siste har jeg hatt så mye og gjøre med skole at alt bare går rundt for meg. Så når den årlige tannlegetimen dumpet ned i postkassen oppdaget jeg at jeg har jo ingen kalender for 2016… Og det er jo krise.

Så da var det bare og søke rundt på nett i håp om og finne en. Men jeg fant ingen som tilfredsstilte meg. Så siden jeg lagde min egen i fjor, så brukte jeg den som template og lagde en ny en. Og den fungerte så utrolig godt for meg..

Jeg synes ofte at boksene blir for små til det jeg har av avtaler, så jeg lagde et notatfelt. Også brukte jeg litt farger når jeg skrev ned ting, noe som dro øynene oftere til kalenderen, og oppfylte hensikten sin.

Årets kalender har litt annerledes skrift og dekor, kan jo ikke ha det likt hvert eneste år.
Om du også vil ha en slik kalender, så deler jeg den gjerne med dere. Bare og trykke på kalenderen.
Når dere kommer inn i albumet må dere trykke opp bildet for hver måned, og øverst i høyre hjørnet er det da et tannhjul. I dropdown menyen der, får dere valget download, også er det bare og printe fra pc hjemme.
Edit: Om du scroller deg ned under reklamen på høyresiden får du valget hvor du kan laste ned hele albumet, som da inneholder alle tolv månedene (Lærte jeg noe nytt og).

Januar 2016

Og lage slike synes jeg er en morsom greie. Så om du har forslag og ideer til hvordan akkurat du kunne tenke deg og ha kalenderne, så legg igjen en kommentar, også kommer det kanskje en  slik du vil ha neste år.

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »