Kalender for 2017

I år som i fjor kommer det nye året som kastet på meg. Jeg er virkelig en av de som ikke under noen omstendigheter klarer og rekke alt jeg vil. Vi har alt for få timer i døgnet, og alt for få døgn i året. Det er nå iallefall min mening…

Jeg fikk så mange positive og gode tilbakemeldinger på kalenderen i fjor, så jeg har laget en i år også som jeg deler med dere. Jeg tilbød meg også og lage flere varianter om det var noe spesielt dere ønsket dere, men dere var visstnok veldig fornøyd med den slik den er. Men bare for og ha sagt det, så er det lov og ønske seg endringer som jeg kan gjøre til neste år *blunker*

Slik ser årets kalender ut:

Hele kalenderen kan du laste ned i et jafs på photobucket. Når du kommer inn, ser du på høyresiden Actions i tykke bokstaver. Under den kan du trykke på download album, og vipps er det på din pc, og det er bare og printe den ut.

Så håper jeg du har like godt utbytte av den som jeg har. I år har jeg også tenkt til og lage bullet journaling, men jeg tørr ikke satse på at det går superbra, så da er det best og la denne kalenderen hengende også for sikkerhetens skyld. Og i år tror jeg faktisk jeg skal legge inn faste scrappedager i kalenderen min, så jeg er sikker på at jeg finner nok tid til denne helt fantastiske hobbyen. Jeg var oppriktig fristet til og legge inn en ekstra dag i kalenderen som het “sålangduvildag” i håp om at noe magisk skulle skje. Men så ble jeg litt redd for at jeg aldri ville komme meg ut av den dagen, så da turde jeg ikke allikevel.

Translate »