NORDSTJERNEN: KARINA FRA DANMARK

"Clean and Simple" Scrapbooking/scrapping: Håndlavede kort og layouts

4 2,951

Karina Beck fra København i Danmark er den andre papirkunstneren vi presenterer i TPC Magazine. Karina startet med papirhobby i 2008 og hun lager flotte layouts med lag på lag og kort, spesielt i stilen “Clean and Simple” (CAS). Karina er designer for det danske magasinet Scrapsisters og for butikken Hobbyboden. 

KarinaHva er ditt navn?
Jeg hedder Karina Beck.

Hvor bor du?
Jeg bor ved København, Danmark.

Har du blogg/webside?
Jeg har en blog: Karinas Scrap

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver layouts og kort.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte med at scrappe i 2008. Der lavede jeg også min blog.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har mistet mine forældre alt for tidligt og i 2008 havde jeg lyst til at lave et mindealbum om dem. Så søgte jeg på nettet og fandt ud af, at der var noget der hed scrapbooking og  at der fandtes butikker og forummer.

Kan du fortelle litt om prosjektene som presenteres i The Paper Crafting?
Jeg startede med at lave Vintage for 6 år siden. Nu er jeg næsten gået i den modsatte grøft og laver CAS, Clean And Simple. Når jeg laver layouts for tiden, laver jeg oftest Lag på lag. Og som sagt CAS, især når jeg laver kort.

Layout

Layout

Layout

Layout

 Holder du på med papirhobbyen ofte?
Der går ikke en uge uden at jeg scrapper.
 
Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har desværre ikke et scrapperum, men scrapper i stuen.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
En skandinavisk papirkunstner jeg bliver inspireret af er Heidi Elkjær som også laver enkle layouts.

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg designer for et dansk online Magasin, der hedder Scrapsisters.dk  Og så designer jeg for en dansk butik, Hobbyboden.dk.

Kort

Kort

Kort

 
Foto: Karina
Publisert med tillatelse
close
4 kommentarer
 1. Charlotte (Charlie) skriver

  Karina laver SÅ smukke ting og har en lækker stil.

 2. Pia Krogh Larsen skriver

  Enig. Karina er en af vores danske CAS favoritter!

 3. Nedergaard skriver

  Ja, Karina er super dygtig til mange ting

  Lissy

 4. Heidi Elkjær skriver

  Tak søde Karina – du er også en stjerne xoxo

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More