Scrappeintervjuet: Kathleen fra Tyskland

Kathleen fra Tyskland har akkurat startet med Art Journaling. Kathleen, som fra tidligere er en erfaren scrapper, sier at Art Journaling gir mer rom for eksperimentering og at man i større grad kan la idéene bare flyte enn det man gjør i scrapbooking. Det høres unektelig spennende ut, så les, se og la deg inspirere!

Processed with VSCOcam with se2 presetHva er ditt navn?
Mitt navn er Kathleen.

Hvor bor du?
Jeg er en tysk scrapper som bor midt i Tyskland (men som skulle ønske jeg bodde i Barcelona).

Har du en blogg?
Jeg deler de fleste av mine prosjekter og en del annet på bloggen Scattered Confetti

Hva slags papirhobby holder du på med?
Det jeg gjør mest av er scrapbooking, selvom jeg absolutt elsker mini-album – men jeg klarer sjelden å gjøre de ferdige. Og siden sist sommer har jeg også begynt med noe Art Journaling.

Hvor ofte holder du på med papirhobbyen?
Jeg scrapper (og holder på med annen hobby – jeg har akkurat begynt med å veve) så ofte som jeg har mulighet til det. Akkurat nå blir det dessverre ikke så ofte fordi jeg er midt i min lærerutdanning og studiene tar mye tid. Men så snart jeg har litt fritid vil du som oftest finne meg på min scrappeplass (eller i Barcelona siden min forlovede og jeg utnytter hver mulighet vi har til å tilbringe tid i vår favorittby!).

Kan du beskrive din scrappeplass?
Min scrappeplass er halvt scrappeplass, halvt kontor, men det er bare mitt. Jeg forsøker å holde det ryddig og rent, men som oftest ser det ut som at noe har eksplodert der inne. Ja ja, det er vel det som kalles kreativt kaos.
Jeg har holdt veggene og alt av interiør i hvitt siden alle mine hobbyting tilfører rommet nok farge som det er. Jeg vil holder rommet så “rent” som mulig.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg finner inspirasjon fra mange ulike steder. Pinterest og Instagram er viktige inspirasjonskilder for meg, i tillegg til andre scrapperes blogger og online galleri.
Uavhengig av det tror jeg alt rundt en inspirerer en på en eller annen måte. Man trenger bare å åpne øynene for det. Jeg blir ofte inspirert av ulike sitater eller sanger, men noen ganger kan det være noe så enkelt som en fargekombinasjon på en side i mitt favorittmagasin. Det finnes inspirasjon overalt!
Når det gjelder hvem som inspirerer meg er det litt vanskeligere å svar på siden jeg ikke kan liste opp alle sammen her. Men generelt sett er det mennesker som gjør det de elsker, som har en lidenskap og som følger deres drømmer! En person som passer til alle disse karakteristikkene er den svært talentfulle damen Caylee Grey (http://www.cayleegrey.com/). Men, som sagt, det er umulig å ramse opp alle sammen her.

Andre ting du ønsker å ha med i presentasjonen?
Akkurat nå er jeg så heldig å få designe for Scrapbook Werkstatt Design Team, Design Teamet til LoraBailora, Papierprojekts kreative team og The Get Messy CT. Og det absolutt beste med dette er at jeg får lov å arbeide sammen med så mange ubeskrivelig talentfulle damer fra hele verden!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å vise frem her i The Paper Crafting?
En ting som omtrent alle mine layouts har til felles er den hvite bakgrunnen og en utstrakt bruk av hvite felt. Ved siden av det vil du ofte finne enamel dots, noe misting og maskinsøm på layoutene. For en tid tilbake var “lag på lag” også et kjennetegn med mine layouts, men jeg har nå lært meg å like ulike former for design på mine layouts.

 

Hello ScatteredConfetti Scrapbooking Layout Crate PaperHappy Heart ScatteredConfetti Scrapbooking Layout Crate PaperSelvom du trolig vil se min stil (dersom det finnes noe slikt) skinne igjennom på mine papirprosjekt er de likevel ulike. Jeg har layouts hvor jeg har brukt lyse og lette farger, slik som  Cadaqués layout, men andre ganger liker jeg også noe mer dempede og pastellaktige farger.

Cadaqués ScatteredConfetti Scrapbooking Layout

4 Ever ScatteredConfetti Scrapbooking Layout WRMKNår jeg holder på med Art Journaling er det litt på samme måte siden mine sider også her har store hvite felt. Samtidig er denne formen for papirhobby noe annerledes for meg, den er mye mer eksperimentell og jeg begynner sjelden med en spesifikk idé i tankene. Jeg bare lar det flyte, noe jeg ikke gjør når jeg scrapper. Når jeg scrapper planlegger jeg mine prosjekt – eller har i det minste en grunnleggende idé.

Get Messy 10-1 Scattered Confetti art journaling Get Messy 8-1 Scattered Confetti art journaling

Tusen takk for at jeg fikk være med i The Paper Crafting!!

 Foto: Kathleen
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »