UT I VERDEN: KERSTIN FRA TYSKLAND

0 470

Snowflake

For en som er glad i studere detaljer er papirprosjektene til Kerstin fra Tyskland et virkelig funn. Bare se på kortet overfor – det første jeg la merke til var snøfnuggene som gjemte seg i ballerinaskjørtene, det neste de to snøballene på gulvet, det tredje en ballerina i spagat på toppen av kortet og listen bare fortsetter! Dekoren kan by på overraskelser, men også vise til temaet i prosjektet slik som noteark bak ballerinaene. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med Kerstin og hennes flotte og detaljrike prosjekter.

bIMG_1230Hva er ditt navn og hvor bor du?
Mitt navn er Kerstin – Inga Peters, aka Kerstin F. og jeg er fra Tyskland.

Har du egen webside hvor du viser fram dine prosjekter?
Du kan finne mine prosjekter på min blogg: Scrapbook Dreams

Når startet du med papirhobby?
Jeg har holdt på med papirhobby i flere år nå, og jeg er alltid på jakt etter nye teknikker og upløyd mark innenfor hobbyen.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Min store lidenskap er farger og tekstur. Jeg er også en stor fan av Vintage-stilen og jeg elsker ting som er gamle og som ingen vil ha lengre, fordi de tingene har en historie! I scrapbooking, Mixed Media og Art Journaling har jeg funnet “min” perfekte sjanger – siden det er en kombinasjon mellom ord og bilder, tanker og følelser, bruk av ulike innovative teknikker og idéen om at man forteller en historie. Det gir meg sjansen til å oppdage meg selv og en ny verden, la idéene flomme fram til de tar form. For meg er det dette som er kreativitet.

Kan du si noe om prosjektene du har valgt å vise fram i artikkelen?
Å velge seks prosjekt var ikke så enkelt, men jeg valgte å dele inspirasjon som passer til årstiden nå som jul og vinter står for døren. Jeg elsker skyggebokser (shadow boxes) fordi man kan arbeide med fantatiske elementer med dybde (3D). I 2015 oppdaget jeg også Art Journaling hvor jeg forsøker ut nye teknikker og som utgjør en samling av mine favorittsitater, tanker og følelser. Jeg trenger ofte også små gaver til venner slik at jeg lager en del som kan brukes til hjemme-dekorasjon. Jeg elsker Shabby Chic-stilen, den er ikke alltid perfekt, men man kan se at jeg lagde prosjektene med mye tanker og følelser.

IMG_5954

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA