,

Kit Klub

Der findes mange forskellige kitklubber. Det er anden gang jeg tager en runde i denne her kitklub. Nogle kitklubber er primært med stempler til farvelægning og andre med mønsterpapir. Jeg er sikker på, at der findes mange andre.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Konfirmation
Stilart: flere forskellige
Teknikker brukt: die cutting, stempling, layering
Pynt/dekor: halvperler, blonder, snor, dots, træpynt
Hovedfarge: Blå
Medium som er brukt: Sværte
Utstyr som er brukt: Varmepistol, heatembossing, diecutting maskine (big shot)


Som ny kan det være en fordel, at alt passer sammen, samt at der er masse af inspiration.

For de mere øvede, kan man blive udfordret på papir valget, farvesammensætningen med mere, da man ofte kører en stil. Ligeledes er der inspiration gør, at man kan prøve noget andet, end det man plejer.

 
Herover ses tilbehøret, derudover var der også 6 design ark i kittet. Med hvert kit modtager jeg en beskrivelse af kittet, samt nogle udfordringer. Som inspiration er der en lukket gruppe for Kit-medlemmer på facebook, hvor vi kan inspirerer hinanden. Det er utroligt at se, hvor meget forskelligt, der kan komme ud fra et kit.

Der er ofte inspiration og lives fra designteamet. Blandt andet lavede Mette et skønt pige kort. Jeg blev inspireret og liftede hendes kort. Jeg brugte samme opbygning og lavede en til drenge.

Udfordringen lød på at bruge, enten en topper eller stemplet med siluet af drengen. Ligeledes var der en skitse med, som man kunne lade sig inspirere af.

Selv om Kittet var sat sammen med henblik på drenge kort, var der design ark og dots, som sagtens kunne bruge til helt almindelige kort.

Da jeg havde lavet de kort, jeg syntes jeg kunne få ud af kittet og ville ryde op, så kom der lige et restekort. Et ret feminint kort med flere lag, samt nogle udklippede elementer fra gemmerne.

Ret utroligt, hvad man kan få ud af 6 design ark, samt at det spænder fra rå drenge kort til feminine kort.

Håber du fandt inspiration fra nogle af de kort jeg har lavet til denne artikel.

Kreative hilsner Jeanette.

Translate »